ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ… ΚΑΘΙΣΕ

 

Δύο φορές απολύθηκα από εφημερίδα «επειδή δεν συνεμορφώθην προς τας αποδείξεις…», όπως η ίδια δημοσιογράφος αναφέρει. Εννοεί ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση, αλλά εκείνη, όπως υποστηρίζει, δεν «του κάθισε…».

Αν πράγματι συνέβη αυτό που μετά από χρόνια καταγγέλλει η κάποιας ηλικίας δημοσιογράφος, τότε κερδισμένη βγήκε η ίδια. Και χαμένος ο εκδότης, ο διευθυντής, ο αρχισυντάκτης, τέλος πάντων ο όποιος προσπάθησε να εκμεταλλευθεί με τρόπο ανάρμοστο, και σίγουρα όχι αντρικό, να την πηδήξει.

Κερδισμένη κυρία διότι με την υπερήφανη και αξιοπρεπή στάση της δεν έκανε σεξ με άντρα ανάξιο να του δοθεί. Κερδισμένη επίσης γιατί είχε την ικανοποίηση να μην προσφέρει τις επαγγελματικές υπηρεσίες της σε προϊστάμενο, σε εργοδότη σκέτο καθήκι.

Χαμένος ο άλλος, αν πράγματι η δημοσιογράφος ήταν αστέρι στη δουλειά της. Αν η κυρία ήταν μάπα δημοσιογράφος και του ''καθότανε'' ναι μεν ο εργοδότης θα κέρδιζε, στην περίπτωση που αυτή μέτραγε σα γυναίκα, ήταν και δυνατή στο πήδημα. Θα ήταν, όμως, και ζημιωμένος διότι θα πλήρωνε εργαζόμενη χωρίς να αξίζει το μισθό της.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΙΑΡΗΣ