Η ΘΕΑ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

 

«Είμαι μόνη...» είπε η Μόνικα Μπελούτσι και μόνο που το σκέπτεσαι, τρελαίνεσαι. «Για πρώτη φορά είμαι μόνη...» λέει η θεά η οποία διαψεύδει κάθε φήμη για την άλφα και βήτα σχέση.

Χώρισε το 2013 μετά από 18 χρόνια γάμου τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ και ακόμα... «Είμαι μόνη». Πόσα εκατομμύρια άνδρες στον κόσμο, μέσα κι αυτοί που δεν είναι... μόνοι, θα έτρεχαν να πέσουν στα πόδια της, μ’ ένα νεύμα της μόνον; Πρώτος πρώτος εγώ.

Είπε και κάτι άλλο η Μόνικά μας και δεν ξέρω κατά πόσο σκανδαλίζει τις γυναίκες. Σε συνέντευξή της στην Corriere della Sera η εφημερίδα την παρουσιάζει αινιγματική: «Μου αρέσουν οι Ιταλίδες. Όχι, δεν έχω νοιώσει έλξη για κάποια, παρά μόνον επιθυμία για παιχνίδι. Αν ήμουν ομοφυλόφιλη νομίζω ότι η ζωή μου θα ήταν πιο απλή...». Τι είπε το κορίτσι;

Εγώ θα σου πω τι είπε. Είναι μάλλον φυσικό η όμορφη γυναίκα να βλέπει ερωτικά μία άλλη καλοφτιαγμένη γυναίκα. Μιλάμε για την κατηγορία της «ελαφριάς ομοφυλοφιλίας». Έτσι είναι.

Η όμορφη κοπέλλα, που δεν είναι λεσβία, που δεν έχει τάσεις λεσβιακές, πιθανόν να αισθανθεί την επιθυμία, όμως μόνον με μία επίσης ελκυστική γυναικα, όχι άσχημη, όχι μισοάσχημη. Και λέμε «ελαφριά ομοφυλοφιλία» η οποία συνήθως παρατηρείται στις γυναίκες, όχι ανάμεσα σε άνδρες που όταν κτυπηθούν από ομοφυλοφιλία, ε, τότε η κατάσταση θα είναι από μεσαίων μέχρι βαρέων βαρών.

Η Μόνικα Μπελούτσι γεννήθηκε σα σήμερα 30 Σεπτεμβρίου, το 1964, και σίγουρα δεν είναι η γυναίκα που σκέπτεται σαν άνδρας, και δεν φαντασιώνεται ποτέ σεξουαλικά μία γυναίκα, όπως κάνει μία καραμπινάτη τζίβα. Η επιθυμία της «φιλίας» μόνο με γυναίκες, εκείνες με την έντονη θηλυκότητα, είναι άλλο κεφάλαιο.

Στα απόκρυφα ευαγγέλια του δωδεκαθεϊσμού η θεά του έρωτα Αφροδίτη αναφέρεται ότι είχε σαπφική συμπεριφορά. Σαπφώ, η μέγιστη ποιήτρια της αρχαιότητος, το αιώνιο σύμβολο για τις λεσβίες σ΄ όλο τον πλανήτη.


Διαβάστε ακόμα:

UNA FACCIA, UNA RAZZA