ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ

 

Ένα πρόσφατο επεισόδιο στις ΗΠΑ έφερε στον αφρό ένα όχι απειλητικό, τουλάχιστον όχι μέχρι σήμερα, στατιστικό δεδομένο. Αυξήθηκε πέρυσι ο αριθμός κρουσμάτων της λεγόμενης σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα σε... αεροπλάνο. Την ώρα της πτήσης! Συγκεκριμένα, το 2017 οι περιπτώσεις σεξουαλικής βίας έφτασαν στα 84.

Το πρόσφατο είχε πρωταγωνιστή επιβάτη που βρέθηκε σε νυχτερινή πτήση να κάθεται δίπλα σε 33χρονη παντρεμένη. ''Είσαι πολύ σέξυ...'' άρχισε το ψηστήρι ο τύπος. ''Σας παρακαλώ...'' τον έβαλε με την πρώτη στη θέση του η γυναίκα.

Αυτός επειδή ήθελε να φτιαχτεί κι άλλο ζήτησε από την αεροσυνοδό ένα ακόμα ουίσκυ. ''Τυχερός ο σύζυγος σας που έχει παντρευτεί μια τόσο καυτή γκόμενα...'', κάνει πιο χοντρό το παιχνίδι ο τύπος. Η κυρία αντιλαμβάνεται πια ότι έπεσε σε λούκι και πως θα ξεμπλέξει. Αυτός επιμένει: ''Που βρίσκεται το περίεργο στην συμπεριφορά μου; Σε διακοπές είμαστε, ό,τι κι αν προκύψει θα μείνει στις... διακοπές. Είμαι ερωτευμένος μαζί σας...''.

Η κοπέλλα σηκώνεται όρθια ''Μα είναι δυνατόν, με ερωτευτήκατε κιόλας σε μια ώρα;...''. ''Γιατί όχι, εσάς ένας άντρας θα σας ερωτευόταν και σε δέκα λεπτά...''της λέει και της δίνει ένα φιλί στο στόμα. Έξω φρενών εκείνη, σε κατάσταση αδυναμίας, παραμιλάει ''Αυτό δεν έπρεπε να γίνει...''. Πριν μπει στην τουαλέτα.. μόνη της, ο άντρας την ακινητοποιεί και καταφέρνει να χωθεί μέσα κι αυτός.

Η 33χρονη μήνυσε την αεροπορική εταιρεία διότι δεν την προστάτευσε, διότι έδιναν συνέχεια το ένα ποτό μετά το άλλο στον διπλανό της. Το θέμα. Μήπως γίνει μόδα το άγριο... φλερτ μέσα στο αεροπλάνο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΠΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΧΙ Η… ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΗ