ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΙΜΑ!

 

Τι φταίει και η πρωταθλήτρια ΑΕΚ έχασε κάθε ελπίδα να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο της; Σίγουρα κάτι φταίει, μάλιστα όταν η ομάδα τέθηκε νοκ- αουτ από το ένα τρίτο κιόλας της διαδρομής του πρωταθλήματος. Σε 11 αγώνες κατέγραψε απώλειες 13 βαθμών. Δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Με τον κόσμο δεν γίνεται διάλογος. Από καταβολής ο κόσμος θέλει νίκες. Θέλει αποτέλεσμα. Τίτλους. Με κάθε τρόπο. Με όποιο τρόπο. Δεν πείθεται ο κόσμος στην όποια λογική αιτία και δικαιολογία. Ο κόσμος δέχεται να κάνει… υπομονή. Μασάει κάθε παραμύθι που θα του πουν, ότι αύριο θα πάμε καλύτερα. Θα γίνουμε, δηλαδή, αυτοί που πρέπει να είμαστε.

Δεν πάει καλά η ομάδα; Δώσε αίμα στον λαό. Να δει να στάζει το αίμα. Μόνο έτσι η μάζα θα αισθανθεί πως την... υπολογίζουν. Ότι δεν την αγνοούν. Και αίμα σημαίνει να απολυθεί ο προπονητής. Να εκδιωχθούν ποδοσφαιριστές. Αυτά «καταλαβαίνει» μόνον ο κόσμος. Αυτά θέλει. Με αυτά καλμάρει.

Γιατί ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι διαφορετικός; Μόνον οι αφελείς και οι απατεώνες βέβαια, μιλάνε για διαφορετική ‘ποιότητα» και κουλτούρα στον κόσμο αυτής και της άλλης ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΕΙΝΑΙ... ΠΟΛΛΕΣ