ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣ

 

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Ο πρώτος στη γη που μίλησε ανοικτά, δηλαδή ότι πρόκειται για στημένη δουλειά, είναι ο αποδυτηριάκιας. Το γράφω αυτό με την ευκαιρία της ημέρας, αν και διαφωνώ μ’ αυτό το κόλπο. Ημέρα κατά του καπνίσματος, Ημέρα για την Μητέρα, για τα λουλούδια, τα ζώα, την αποταμίευση, την αντισύλληψη, την ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια κλπ κλπ. Κάθε μέρα να’ ναι αφιερωμένη κάπου.

Πρώτη η Εκκλησία καβατζάρησε όλες τις ημέρες του χρόνου, με προφήτες και ελεήμονες, αγίους και οσιομάρτυρες, ομολογητές και θαυματουργούς. Και μετά στο ίδιο έργο μπήκαν στο νόημα και οι διάφοροι κοινωνικοί οργανισμοί.

Επί του θέματος. Είχε αναλύσει ο αποδυτηριάκιας σε σεντόνι τους λόγους που παρασκευάστηκε στο εργαστήριο η κολλητική αυτή αρρώστια, το AIDS. Να ψάξω να βρω το σεντόνι.

AIDS σημαίνει Acquired Immune Deficiency Syndrome, δηλαδή Σύνδρομο της Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας και προκαλείται από τον ιό της Ανθρώπινης Ανοσοανεπάρκειας (HIV). Ιός που παραμένει στο σώμα, δεν φεύγει ποτέ. Μην πούμε πολλά. Χωρίς θεραπεία, τα άτομα με AIDS συνήθως πεθαίνουν μετά από περίπου τρία χρόνια. Η προκάτ νόσος, με συγκεκριμένη σκοπιμότητα, πρωτοεμφανίστηκε με το έμπα της δεκαετίας του '80, δηλαδή πάλιωσε και αντιμετωπίζεται με τη... βοήθεια της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Όχι, το στήσιμο δεν είχε κίνητρο την κονόμα. Το ζητούμενο ήταν να πέσει τρόμος στο γαμήσι. Να φοβάται κυρίως ο ετεροφυλόφιλος τη σεξουαλική επαφή. Από τότε που υπάρχουν θρησκείες και εξουσίες κτυπιόταν ο σαρκικός έρωτας, γιατί ντοπάρει την ανεξαρτησία του ατόμου. Για τον αιώνιο συντηρητισμό ήταν ντροπή και καταδικαστέα η συνουσία.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ BAND AID