ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕΙ

 

Την σκότωσε ο σύζυγος την κυρία (φωτό) επειδή τον κόλλησε aids. Καλά της έκανε. Λάθος. Δεν έκανε καλά, έκανε πολύ καλά. Κι εγώ να ήμουν στη θέση του κερατά το ίδιο θα έκανα. Δεν θα το έκανα, βέβαια, ψυχρά και μελετημένα. Πάνω στην απελπισία μου και έχοντας χάσει δικαιολογημένα τον έλεγχό μου.

Τι λέμε. Να μάθω ότι πήρα το παράσημο και να μην σαλτάρω; Ακόμα και να μου πουν οι γιατροί ότι θα ζήσω, δεν θα πεθάνω. Μόνο να σκεφθώ τι ζωή μαρτυρική θα τραβήξω, τον εγκληματία, αυτόν που με κόλλησε, θα τον στείλω αδιάβαστο.

Μια 28χρονη κούκλα από την Ρωσία, τοπ μόντελ, μετέδωσε, όχι σκόπιμα, όμως με την ευθύνη της, την αρρώστια στον φωτογράφο σύζυγό της. Και τον απάτησε δηλαδή, και από πάνω τον φαρμάκωσε με το aids.

Γιατί, λοιπόν, δεν της άξιζε να την κομματιάσει, όπως λέγεται ότι, τελικά, της έκανε ο σύζυγος;

Ημέρα σήμερα πρώτη Δεκεμβρίου, όπως κάθε χρόνο, κατά του AIDS. Κάποιοι πέθαναν γιατί την άρπαξαν όχι από σεξουαλική, αλλά από άλλη... αθώα επαφή, π.χ.με ιατρικό όργανο του οδοντίατρου. Ο σύζυγος γιατί να δεχθεί ότι ήταν... άτυχος επειδή η γυναίκα του ξενοπηδήχτηκε με φορέα HIV; Η κυρία έχει όλη την ευθύνη και της αξίζει η ποινή που θα αποφασίσει το θύμα της, ο άντρας της.

Δεν υπάρχει συγγνώμην, στην περίπτωση. Άλλο σήκωνε πόδια η κυρία και τούρλωνε τα οπίσθια της εκτός συζυγικής στέγης με τη θέληση της, άλλο αυτό που ισχυρίζεται η τραγουδίστρια με τα γένεια, η Κονσίτα που είχε κερδίσει στην Eurovision, ότι κόλλησε διότι την βιάσανε. Δεν έχω λόγο να μην την πιστεύω.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΩ