ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ''ΦΟΥΡΝΟ'' ΤΗΣ ΕΞΗΝΤΑΡΑΣ

 

Το διαβάζω και δεν μου κάνει έκπληξη. Ότι η κυρία Άννα Βίσση η οποία από σήμερα 20 Δεκεμβρίου άρχισε κιόλας να περπατάει στο 62ο έτος της ηλικίας της, είναι... μόνη. Οι ασχολούμενοι με τα πολύ προσωπικά της γεννημένης το 1957 τραγουδίστριας ρεπόρτερ εννοούν ασφαλώς πως δεν έχει εραστή. Μας πληροφορούν, μάλιστα ότι εδώ και κάποια χρόνια είναι...μόνη. Μακριά από άνδρες. Από άνδρα. Ίσως να μην έχει σταθερή σχέση για πολύχρονο διάστημα

Τι συμβαίνει; Κατ΄αρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως δεν θα το ρίξουμε στο παπαράτσειο κουτσομπολιό. Μη βρεθούμε εκτός γηπέδου. Απλά το ρεπορτάζ είναι μια αφορμή να μιλήσουμε για το κατά πόσο μετράει ερωτικά, κυρίως σεξουαλικά μια γυναίκα στην ηλικία της κυρίας Άννας Βίσση. Μιας εξηντάρας πλας.

Αφήνουμε, λοιπόν, στην άκρη την όποια προσωπική περίπτωση της δημοφιλέστατης και εμπορικής τραγουδίστριας. Ποιο είναι το πιθανό, πιο σωστά το βέβαιο, όταν κάνει τόσο μεγάλη παύση μια 60άρα με πλούσια δράση στο ερωτικό νταραβέρι, όπως η Βίσση. Η κυρία δεν γουστάρει άλλο. Τόσο απλά. Όχι γιατί δεν προκαλεί πλέον σεξουαλικό ενδιαφέρον ως γυναίκα.

Συμβαίνει. Μία γυναίκα με αρκετούς συντρόφους στο παρελθόν. Με μεγάλη λίστα επωνύμων που συνδέθηκαν μαζί της. Κάποια στιγμή να...μπουχτίσει, κι όχι λόγω ηλικίας. Να ‘ναι τόσο χορτασμένη και να αποζητά ένα ημίχρονο long play, μακράς διαρκείας. Για δυο χρόνια, για πέντε, για δέκα χρόνια.

Εξηντάρα. Και; Αν μια γυναίκα είναι καλοδιατηρημένη, αν το ζητάει η ψυχούλα της, τότε ο «φούρνος» ανάμεσα στα πόδια της κρατάει ακόμα τη θερμότητα με την οποία είναι ικανή να ικανοποιήσει εραστή.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ… ΤΟΛΜΗ