ΤΟ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ

 

Να σου πω εγώ γιατί οι ξένοι κακοποιοί, Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Αφγανοί, κι άλλοι από αραβοασιάτικο μπέρδεμα συμπεριφέρονται απέναντι στην ελληνική αστυνομία με τέτοιο τρόπο λες και δεν την υπολογίζουν. Την γράφουν στα ίσα. Γιατί θαρρείς να συμβαίνει αυτό; Προσωπικά αισθάνομαι μειωμένος, και βέβαια όχι ασφαλής, όταν την αστυνομία μου δεν την υπολογίζει η γυφτιά από άλλες χώρες κι άλλες ηπείρους.

''Σταμάτα!'', τον προστάζει ο Έλληνας μπάτσος κι αυτός που έχει πάρει πρέφα τι μπουρδέλο είναι η Ελλάδα, δεν σταματάει. Κι αν επιμείνει ο αστυνομικός, το αλλοδαπό ρεμάλι δεν το έχει σε τίποτα να τραβήξει το κουμπούρι και να βαρέσει.

Σε σοβαρή χώρα, σε σοβαρή κοινωνία, δηλαδή εκεί όπου οι πολίτες σέβονται την αστυνομία, την θέλουν, την έχουν ανάγκη, θεωρείται μέγιστο αμάρτημα να τα βάλει κάποιος με αστυνομικό. Αυτός που θα εναντιωθεί στο όργανο της τάξεως την πούτσισε. Και το σκυλομετανοιώνει σ’ όλη του τη ζωή. Στην Ελλάδα γιατί να φοβάται τον ένστολο αστυνομικό το αλλοδαπό πρεζόνι, όταν έχει πάρει πρέφα και μέσα στη φυλακή, και έξω ότι ο μπάτσος συνειδητά γνωρίζει πως και το κράτος και οι πολίτες δεν τον αντιμετωπίζουν σαν κανονικό μπάτσο.

Αυτή είναι η αλήθεια. Ο μέσος Έλληνας μεταπολεμικά μεγάλωσε και ανατράφηκε κοινωνικά και πολιτικά με κουλτούρα εχθρική απέναντι στη στολή. Να, γιατί και οι αλλοδαποί μικροκακοποιοί, αυτοί της Γ’ και της Δ’ εθνικής, τους έχουν για πλάκα τους Έλληνες αστυνομικούς.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΠΑΝ’ ΝΑ ΞΥΣΟΥΝ ΠΑΤΣΕΣ!