ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ(;) Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΚΟΥΓΙΑ

 

Πώς είναι δυνατόν μία εισαγγελέας εν ενεργεία να υμνεί τον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, να ειρωνεύεται τη μητέρα του πρωθυπουργού, να καταφέρεται κατά του ανώτατου δικαστηρίου που είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας, να ελέγχεται πειθαρχικά στο παρελθόν για αυτό, και, πάνω από όλα, με διαφορετικά ψευδώνυμα στο Facebook και στο Instagram να αναρτά τις απόψεις της καταγγέλλοντας ανθρώπους και καταστάσεις. Όλα αυτά παραμένοντας στο απυρόβλητο.

Πρόκειται για την εισαγγελέα η οποία αρχειοθέτησε, δηλαδή πάγωσε, τη μήνυση του γνωστού επιχειρηματία Στηβ Κακέτση κατά του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια και του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη για υποκλοπή συνομιλίας. Άκουσον-άκουσον. Το σκεπτικό που μεταφέρει η εισαγγελέας αυτή είναι το εξής:

«Δεν είναι δυνατόν ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος γνωρίζει τον νόμο περί παράνομης υποκλοπής, να προχωρήσει σε αυτήν την ενέργεια». Δηλαδή ο κάθε παράνομος και εγκληματίας πράττει παρανομίες και εγκλήματα εν αγνοία του νόμου. Πρόκειται για ένα επιχείρημα κατάπτυστο.

Η εισαγγελέας ονομάζεται Βικτωρία Μαρσιώνη. Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί στο Facebook είναι Naya Vernikou...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο zougla.gr