Ο ΘΕΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ GAY!

 

Πουθενά δεν είναι γραμμένο ότι ο Θεός είναι εναντίον των gay. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Δεν υπάρχει ευαγγέλιο στο οποίο να αναφέρεται, έστω να αφήνει αιχμές, ότι ο Ύψιστος καταδικάζει την ομοφυλοφιλία.

Επίσης. Δεν είπε ποτέ κάποιος προφήτης, από την εποχή του Γιαχβέ, απ' όσους άγιους και όσιους έπιασαν κατ' ευθείαν γραμμή με τον μεγαλοδύναμο, πως του είπε ότι είναι αμαρτία αν το κάνουν άντρας με άντρα, γυναίκα με γυναίκα.

Γιατί, λοιπόν, οι ιερείς οι οποίοι ξεχνάνε τον πνευματικό και εξωγήινο χαρακτήρα της θρησκείας, ασχολούνται με τα εγκόσμια. Τα εν κόσμω. Καθήκον του παπαδαριού υποτίθεται πως είναι η... άλλη ζωή. Η αιώνια ζωή. Η μετά θάνατον. Ας αφήσουν, λοιπόν, το μπαλαμούτι για το ποιος πεινάει, πως πολιτεύεται ο πρωθυπουργός, ποιος και πως συνευρίσκεται σεξουαλικά μ' άλλον, μ' άλλην.

Στο κόλπο και ο Πάπας της Ρώμης. Βρήκε δουλειά, για το πως θα περιορίσει το σεξουαλικό ξεσάλωμα των καρδιναλίων. Με ποιο δικαίωμα; Που το βρήκε γραμμένο, να μας το πει.

Μιλάει ο μητροπολίτης αποδυτηριάκιας. Ο παγκόσμιος μητροπολίτης αποδυτηριάκιας, όχι ο τάδε και ο δείνα της άλφα και της βήτα περιοχής της χώρας. Όλοι όσοι δεσποτάδες επικαλούμενοι τον Θεό χαρακτηρίζουν θανάσιμο αμάρτημα εκείνον ο οποίος διατηρεί σεξουαλική σχέση με άτομο του ιδίου φύλου.

Είπαμε. Όσο και να ψάξεις τα ιερά κιτάπια δεν θα βρεις πουθενά μία φράση του Θεού σχετικά με τα σεξουαλικά του ανθρώπου. Και των ζώων. Πλάσματα του Θεού είναι και τα ζώα, από τα οποία μερικά είναι gay.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ''ΤΙΟΥΤΟΙ'' ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ... ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ!