«ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ» ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

 

Δεν μ’ ενδιαφέρει σ΄αυτή ή την άλλη περίπτωση κοπέλλας που εκδίδεται τι θα αποφασίσει το άλφα και το βήτα δικαστήριο. Καμία απόφαση της δικαιοσύνης, ακόμα κι αν εκτελεί πολύ καλά τη δουλειά της, δεν θα κάνει μαύρο το άσπρο. Το άσπρο, μαύρο.

Η πραγματικότητα είναι ότι πολλά κορίτσια, φοιτήτριες, άνεργες, νοικοκυρές, μόνες τους καταφεύγουν στην πορνεία. Και το ότι επιλέγουν την «προστασία» του άλφα ή βήτα «ροζ κυκλώματος» δεν σημαίνει πώς τις «ψάρεψαν», τις παραπλάνησαν. Τις εκβιάζουν να πηδιούνται με πελάτες.

Γιατί να το κάνουν αυτό οι σύγχρονοι «νταβατζήδες» όταν δεν έχουν πρόβλημα να «στρατολογήσουν» στην πορνεία με τη δική τους βούληση άλλες πεταλουδίτσες. Λόγω της οικονομικής κρίσης, βέβαια. Όχι ότι οι Ελληνίδες ξαφνικά, τα τελευταία χρόνια, το ‘ριξαν στην πουτανιά, επειδή έχουμε έκλυση ηθών.

Αυτή είναι η αλήθεια. Τελείωσε το αίσχος στις δεκαετίες του ’90 και του 2.000. Που ξεφόρτωναν κορίτσια μ’ άλλες υποσχέσεις από την ανατολική Ευρώπη και τις εκβιάζανε, και τις είχαν μαντρωμένες. Σήμερα, με 100 και 150 ευρώ το πήδημα μια κοπέλλα σε μία ημέρα κάνει παντελόνι όσα θα κέρδιζε τίμια, με το μηνιαίο μισθό σε μία εταιρεία, σε μία βιοτεχνία, σ’ ένα γραφείο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ…