ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

 

Ένα άγριο «παζάρι», εντός και εκτός φυλακής οδήγησε στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Καταθέσεις που ως …δια μαγείας αποσύρονται, απειλές και εκβιασμοί με «φόντο» εκατομμύρια ευρώ, αποτελούν το άγνωστο παρασκήνιο της εκτέλεσης του ποινικολόγου.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε συναντηθεί λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του με τον αρχιφύλακα των φυλακών Κορυδαλλού Αντώνη Αραβαντινό ο οποίος καταθέτοντας ως μάρτυρας αποκάλυψε τι πραγματικά φοβόταν ο άτυχος ποινικολόγος.

«Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος μου είχε πει πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Αριστείδη Φλώρο δεν προέρχεται μέσα από τις φυλακές αλλά δυστυχώς από συναδέλφους του δικηγόρους...».

Αυτό κατέθεσε σήμερα στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο αρχιφύλακας και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Αντώνης Αραβαντινός.

Στην κατάθεσή του ο κ. Αραβαντινός μετέφερε, όπως είπε, όσα του είχε πει ο αδικοχαμένος ποινικολόγος, τρεις με τέσσερις ώρες πριν τη δολοφονία του, όταν είχε συναντηθεί μαζί του στις φυλακές όπου είχε μεταβεί για να επισκεφθεί τον εντολέα του Αριστείδη Φλώρο.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο ZOUGLA.GR