Η ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

 

Δεν υπάρχουν νόμοι όταν μιλάει ο Θεός. Τελειώσαμε. Δεν ισχύουν οι ανθρώπινες, οι γήινες απαγορεύσεις όταν αποφασίζει ο βασιλιάς Ήλιος. Τελειώσανε. Κανονικός, υπέρτατος και υπεράνω όλων των κατασκευασμένων θεών είναι ο βασιλιάς Ήλιος. Ορίζει τα πάντα. Ποια και πως θα είναι η ζωή δίποδων και τετράποδων, ψαριών και πουλιών, ό,τι αναπνέει και κινείται, αλλά και δεν κινείται στον πλανήτη.

Η αστυνομία έκανε συστάσεις στην Γερμανία γιατί ο κόσμος μη αντέχοντας τον καύσωνα ξεβρακώθηκε. Να καγχάσω! Ποιοι νόμοι και ποια δημόσια αιδώς, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους. Οι γυναίκες πέταξαν και τα σουτιέν, πάλι καλά που έμειναν με το σλιπάκι του μαγιώ.

Πεθαίνει κόσμος από τις υψηλές θερμοκρασίες που προκαλούν πυρκαγιές στα δάση και προβλήματα στις μεταφορές. Δεν μπορούν να πετάξουν αεροπλάνα και αλλάζουν σχήμα οι ράγες των τραίνων. Συνεχώς ο υδράργυρος ανεβαίνει και ψάχνεται ο πλανήτης ποια να ' ναι η αιτία.

Δεν λένε το άλλο. Το πόσο θα χειρωτερέψει η κατάσταση. Κανείς δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει ότι αύριο, μεθαύριο, μετά από 50 ή 80 χρόνια σίγουρα θα είναι δυνατή η ζωή, όταν οι θερμοκρασίες φθάσουν στους 55 ή και 75 βαθμούς. Τίποτα δεν αποκλείεται. όλα είναι πιθανά.

Μέγα θέμα στην Γερμανία γιατί πολλές κυρίες βγήκαν στο ύπαιθρο να δροσιστούν και διαμαρτυρήθηκαν στους πολιτσμάνους που υπενθύμισαν ότι απαγορεύεται να κυκλοφορούν γυμνόστηθες. Γιατί, λένε, οι άνδρες φοράνε μόνο σώβρακο στην παραλία; Κι εμείς το κάνουμε τόπλες, διότι μας τρελαίνει η ζέστη.

''Να πάτε στις περιοχές των γυμνιστών, όχι εδώ''. Τι λέτε, ωρέ; Είπαμε. Η ντροπή και οι νόμοι πάνε περίπατο όταν αποφασίσει ο Μεγάλος να θυμώσει.

Διαβάστε ακόμα:

ΧΑΣΙΣΙ ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ