Η Μηλος Νο 1 νησι της Ευρωπης

 

To μεγάλο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel & Leisure, δημοσίευσε τις φετινές λίστες του με τα καλύτερα νησιά του 2019 (Worlds Best Awards), βάσει ψηφοφορίας των αναγνωστών του. Λες και λύθηκε κάποια κατάρα ή έσπασε κάποιο κακό σπυρί, και τα τελευταία χρόνια οι πάντες ασχολούνται με την Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά. Αλληλούια!

Σύμφωνα με τους αναγνώστες του Travel & Leisure, λοιπόν, η Μήλος είναι το «καλύτερο νησί στην Ευρώπη» για το 2019. Το κυκλαδίτικο νησί κατάφερε να συγκεντρώσει 90.50 βαθμούς (με άριστα το 100) από τους αναγνώστες οι οποίοι ψήφισαν λαμβάνοντας υπόψη τους τις δραστηριότητες, τα αξιοθέατα, τη φυσική ομορφιά, τις παραλίες, το φαγητό και τη φιλοξενία των κατοίκων. Στη 2η θέση της λίστας βρίσκεται η Κρήτη, στην 4η θέση η Πάρος και στην 5η θέση η Σαντορίνη. Η λίστα συμπληρώνεται από νησιά της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Κροατίας.

Και θυμήθηκα που το 2017, για τις ομορφιές της Μήλου, είχε γράψει και το Forbes, σε ένα άρθρο – πρόταση για τα καλύτερα μέρη να επισκεφτεί κανείς το καλοκαίρι του 2017. Το Forbes είχε επιλέξει τους έξι καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως και στη λίστα υπήρχε….

Η συνέχεια εδώ – με φωτογραφίες που θα τα χάσετε… nikosonline.gr