ΣΤΟ ΣΕΞ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ

 

Άνδρας και γυναίκα έχουν πετάξει ρούχα και εσώρουχα και είναι πανέτοιμοι να δοθεί ο ένας στον άλλον, Να ξεκινήσουν τη συνουσία και να απολαύσουν το υπέρτατο δώρο της ύπαρξης τους. Ό,τι πιο μονάκριβο χαρίζει η ανθρώπινη φύση τους. Τι τους εμποδίζει να φτάσουν στην ολοκλήρωση; Τίποτα. Να, όμως, που το έργο δεν εξελίσσεται χωρίς εμπόδια. Η γυναίκα να μην πιάσει οργασμό, ο άνδρας να τελειώσει πολύ ενωρίτερα.

Και κάθε μέρα βρήκαν δουλειά ένα κάρο ειδικοί και ΜΜΕ και αναλαμβάνουν να δασκαλεύουν πως θα γίνει σωστά η δουλειά. Τι να προσέξουν, άνδρας και γυναίκα, για να ικανοποιήσουν τον άλλον, αλλά και τον εαυτό τους. Χιλιάδες πράγματα γράφονται έτσι κι αλλοιώς, χιλιάδες φορές επαναλαμβάνονται τα ίδια και περίπου τα ίδια, αλλά πάλι στο ζευγάρι υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί η μπάλα.
Γυναίκα και άνδρας υγιείς και οι δυο τους. Σωματικά και χωρίς ψυχολογικά προβλήματα, κολλήματα και σε υψηλό βαθμό επιθυμία ο ένας για τον άλλον. Κι όμως κάπου χαλάει το τραίνο πριν σφυρίξει τρεις φορές και φτάσει πανηγυρικά και αποθεωτικά στο τέρμα.
Το πιο εύκολο το κορίτσι να το γυρίσει στο στοματικό όταν το αγόρι καντεμιάστηκε και δεν έρχεται η στύση. Και ο άνδρας, από την άλλη, για να φτιάξει πιο σύντομα την γυναίκα να αρχίσει να τρίβει την κλειτορίδα, το πλέον εγγυημένο σημείο ερεθισμού της.

Το γαμήσι που το λένε σεξ δεν γίνεται για να ''τελειώσεις''. Και με τον αυνανισμό τελειώνει κάποιος, κάποια. Το σεξ που η σωστή του λέξη είναι το γαμήσι θέλει έρωτα. Έστω και ψεύτικο. Και με έρωτα ντύνεται το γαμήσι, και μη ντρέπεστε τη λέξη, με χάδια, φιλιά, αλλά- κυρίως- με λόγια. Με ερωτόλογα.

Το ζευγάρι δεν βρίσκεται για να ''υποβοηθήσει'' ο ένας τον άλλον να έρθουν σε οργασμό. Αυτές τις ''οδηγίες'' των γκουρού από τον τύπο. Να... καθυστερεί ο άνδρας, να μη βιαστεί διότι βιολογικά η γυναίκα έχει άλλους ρυθμούς. Τι είναι αυτά, ρε; Πέφτεις επάνω της και δεν σκέπτεσαι να την ανάψεις! Μόνο να την τρελάνεις στα ερωτόλογα και στο χαμούρεμα, γιατί ποθείς να την χαϊδεύεις. Και άστο να έρθει μόνο του το πράμα. Χωρίς χρονόμετρο.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΛΕΕΙ... ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ