ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑ

 

Η Μαντόνα, ποια Μαντόνα(;), μια είναι η βασίλισσα, η οποία εδώ και δυο χρόνια μένει μόνιμα στη Λισαβώνα. Δεν διέκοψε την τραγουδιστική της καριέρα, συνεχίζει τον πρωταθλητισμό με τις συναυλίες σ' όλο τον κόσμο, αλλά από την Αμερική έχει εγκατασταθεί οικογενειακώς στην Πορτογαλία. Με τα έξι παιδιά της και τα όσα σκυλιά της, και το υπηρετικό προσωπικό της. Επειδή ο γιος της Νταίηβιντ ''σπουδάζει'' στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Μπενφίκα.

Αραπάκι από το Μαλάουϊ είναι ο Μπάντα Μουέιλ, κάπως έτσι το κανονικό όνομα του 14χρονου Νταίηβιντ, που υιοθετήθηκε σχεδόν μωρό από την 60χρονη Μαντόνα. Πρώην βρετανικό προτεκτοράτο το Μαλάουϊ, κάπου στην ανατολική Αφρική, κολλητά με Τανζανία, Ζάμπια, Μοζαμβίκη. Μια δημοκρατία της πείνας. Τυχερός ο Νταίηβιντ που τον έκανε γιο της η αγέραστη γκόμενα, και πιο τυχερός θα είναι αν γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής, όπως ονειρεύεται.

Μήπως τον δούμε αύριο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μια και οι ατζέντηδες έχουν παραγνωριστεί με τις δικές μας ΠΑΕ. Χωρίς πλάκα ποτέ άλλοτε δεν είχαμε τόσους πολλούς προπονητές και ποδοσφαιριστές από τη χώρα του Εουζέμπιο, του Πορτογάλου από την Μοζαμβίκη. Αν ο Νταίηβιντ της Μαντόνα καταλήξει να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα, αυτό θα σημαίνει πως δεν βγήκε το όνειρο στο μαυράκι. Δεν έπιασαν οι θυσίες της μάνας που ξεσπιτώθηκε στη Λισαβώνα, για να γίνει ο γιος της κάτι μεταξύ Μέσι και Ρονάλντο, τουλάχιστον.


Διαβάστε ακόμα:

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ