ΜΙΑ ΝΙΓΗΡΙΑΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ... ΤΡΟΠΟΥΣ

 
Δεν την άφησαν να μπει στην Ακρόπολη, και πολύ καλά της έκαναν διότι ο αρμόδιος υπάλληλος έκρινε ότι δεν ήταν ευπρεπώς ντυμένη η τουρίστρια. Η κυρία με αγγλικό διαβατήριο, νιγηριανής καταγωγής, χάλασε τον κόσμο. Κι όταν λένε κόσμο, εννοούμε τον ντουνιά όλο, επειδή η μαύρη Νιγηριάνα είναι και blogger, και περί του οποίου χεστήκαμε.
 
Μας έχουν μετρήσει για χώρα της πλάκας και της μάπας, ακόμα και οι μετανάστες, πρόσφυγες, blogger κι όχι. Η εν λόγω κυρία δεν ε΄χει δίκαιο, όμως βγαίνει από πάνω και την αβαντάρουν κάτι σοβαροφάνεις μαλάκες στα ελληνικά ΜΜΕ. Ότι εκτεθήκαμε διεθνώς και με σηκωμένα χέρια και πόδια δέχονται τις κατηγορίες της μαύρης Αγγλίδας ότι στην Ελλάδα είμαστε... ρατσιστές. 
 
Είναι το κόλπο του 21ου αιώνα. Να αποκαλούν με το παραμικρό ρατσιστή τον άλλον. Και γιατί, λέει η κυρία, με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και δεν πήραν τηλέφωνο την αγγλική πρεσβεία. Μιλάμε για τρομερά πράγματα. Και τα τρομερά δεν είναι οι μπούρδες που ισχυρίζεται η Νιγηράνα, αλλά αυτοί οι Έλληνες που κάνουν λόγο για την... περιπέτεια της. 
 
Ακρόπολη είναι αυτή, ρε, χαμένοι. Ιερός χώρος. Και δεν επιτρέπω να περάσει ο καθένας που είναι ντυμένος λες και πηγαίνει στην πλαζ. Ανάρμοστη κρίθηκε η αμφίεση της κυρίας και αντί να ζητήσει συγγνώμην, είχε και την απαίτηση να κάνει ντριν ο υπάλληλος στην αγγλική πρεσβεία. Άλλη δουλειά δεν είχανε οι αρχές με το παραμικρό να ζητάνε την άδεια ξένης πρεσβείας για να ενεργήσουν. Μη μας πουν... ρατσιστές.
Διαβάστε ακόμα:

ΘΕΡΙΑΚΛΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ... ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ