ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΓΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ

 

Τελικά, δεν είναι είδηση ότι γυναίκα, συνήθως δασκάλα, άνοιξε παρτίδες σεξουαλικές με αγόρι, με μαθητή της, με τα μισά της χρόνια. Όταν δεν περνάει μέρα και βγαίνει στον αέρα ένα τέτοιο γεγονός, το οποίο απλά επαναλαμβάνεται με διαφορετικούς πρωταγωνιστές, το νέο χάνει την αξία του. Στην πραγματικότητα πρόκειται για φαινόμενο.

Ειδικά στις ΗΠΑ το πράμα έχει παραβρωμίσει. Εικοσιπεντάρες και 35άρες, κάποιες παντρεμένες και με παιδιά, δεν διστάζουν να την πέφτουν στα ίσα σε πιτσιρικάδες, 14 και 15 και 16 χρονών. Το ρίσκο. Να γίνει γνωστή η ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά τους, με συνέπεια να υποστούν διασυρμό, τιμωρία από το δικαστήριο, απόλυση από το σχολείο και ρεζιλήκι στην οικογένεια τους.

Η τελευταία περίπτωση. Κυρία στα 38 (φώτο), με κοινωνική δραστηριότητα και προσφορά στα παιδιά που έχουν υποστεί σεξουαλική βία, έκανε σεξ κατά σύστημα με τον 16χρονο γιο του συντρόφου της. Φλέρταρε στα ίσα με τον ανήλικο και εκείνος ανταποκρίθηκε. ''Τι, να έλεγα ''Όχι'' όταν μου ζήτησε να το κάνουμε. ''Θέλεις;'' με ρώτησε, ''Θέλω!'' της είπα και το ξεκινήσαμε.

Ερώτημα. Αυτό είναι το νόημα της κουβέντας μας. Το ερώτημα, τι θα κάνατε εσείς αν ο γιος σας έπεφτε στο κρεβάτι με την γυναίκα σας, την σύντροφο σας. Θα λέγατε ''Μπράβο, παιδαρά μου, καλώς ξηγήθηκες... '' ή ''Θα νοιώθατε σκέτος μαλάκας που η κυρία ξενοπηδιότανε με το καμάρι σας.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΕΙ ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ