Η 20ΑΡΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ 40ΑΡΑΣ

 

Μαθήτριες, κορίτσια ανήλικα σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Δεν εκπλήσσει τούτο το καθόλου ευχάριστο γεγονός, μάλιστα και σε σχολεία της επαρχίας, σε κλειστές και συντηρητικές κοινωνίες. Εύκολο να πει κανείς ότι λείπει η σωστή και συστηματική ενημέρωση, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, και από το σχολείο, και από την κοινωνία γενικώτερα. Τολμώ να ισχυριστώ ότι φταίει η ελαφρότητα που χαρακτηρίζει τόσο τη σκέψη, όσο και τη συμπεριφορά μεγάλου κομματιού της νεολαίας.

Σύμφωνοι, κατά πως τα λένε οι ειδικοί επιστήμονες, η γυναίκα αφυπνίζεται σεξουαλικά από τα 12 της χρόνια, και απ' αυτή την ηλικία κάποιο ποσοστό αρχίζει να αυνανίζεται. Αδιάφορο ποιο είναι το άλφα μετρήσιμο ποσοστό κοριτσιών, που πιθανόν να “τρίβονται” από τα 11 ή ξεκινάνε την αυτοϊκανοποίηση π.χ. από τα 14 χρόνια. Απ' αυτή την ηλικία, πάντως, ο χαρακτήρας της κοπέλλας και η ''πίεση'' που δέχεται από την κοινωνία, με την τηλεόραση, με την μόδα, κι άλλα μαγνητικά της εποχής μας, ορίζουν τη συμπεριφορά στο περίγυρο της. Κάποια δίνει την εντύπωση νυμφίδιου, σκέτη Λολίτα, άλλη κυκλοφορεί αταίριαστα με την άγουρη ακόμα, την άβγαλτη ηλικία της.

Νυμφίδιο είναι η πιτσιρίκα που προκαλεί, που διεγείρει τη σεξουαλική επιθυμία του άνδρα, του κάθε άνδρα. Νύμφη. όχι η κάμπια των εντόμων στην τελευταία φάση της εξέλιξης της, είναι μια γυναικεία θεότης στην αρχαιότητα. “Λολίτα” λέμε την πιτσιρίκα που πηγαίνει με ώριμο άνδρα, είτε από τσογλανισμό, είτε από βίτσιο.

Τι μπορεί να γνωρίζει από την τέχνη του έρωτα, αλλά και από το σεξ, μια 15χρονη και 17χρονη; Λίγα πράγματα, πολύ λίγα, θεωρητικά σίγουρα λιγώτερα απ' όσα η γυναίκα με περισσότερα χιλιόμετρα στο κρεβάτι. Κι όμως, κάποιες ανήλικες με το ντύσιμο και τις κινήσεις τους προκαλούν, δίνουν υποσχέσεις λες κι είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν και απαιτητικούς αρσενικούς.

Θέμα πείρας. Οπωσδήποτε. Δεν χρειάζεται να μας το πει αυτό μια πανεπιστημιακού χαρακτήρα έρευνα σχετική. Η 20άρα για παράδειγμα είναι “μαθήτρια” στο σεξ σε σύγκριση με την 40άρα. Εκτός, βέβαια, εάν η νεαρή γυναίκα έχει έντονη, πλούσια και ποικίλη ερωτική ζωή, ενώ η ώριμη είχε συμβιβαστεί στην αγαμία ή την ψευτογαμία.

Αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις, όμως. Η 20άρα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την νορμάλ, την κανονική σαραντάρα, πολύ περισσότερο την τεκνομαζώχτρα, την πουροκυνηγιάρα. Υπ' όψιν, ότι η γυναίκα στα 40 και στα 45 είναι στα ντουζένια της. Η ιδανική ερωμένη πριν την κλιμακτήριο, μάλιστα αν διαθέτει καλοφτιαγμένους γοφούς και δυνατούς τρικέφαλους. Μια τέτοια θέλει ο 20άρης και ο 25άρης, όχι την 20άρα που ακόμα δεν έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, δεν έχει πάρει το δίπλωμα της Σεξουαλικής επιστήμης, όπως λέμε Ιατρικής, Νομικής, Αρχιτεκτονικής, Γεωπονικής.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΝ ''ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ'' ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ