ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΕ ''ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ'' ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ

 

Το κορίτσι είναι επώνυμο. Πασίγνωστο, δηλαδή, άσχετο ότι είναι ανεπάγγελτο, μάλλον δηλώνει μοντέλα, παίκτρια σε reality, βοηθός πανελίστρια κι αυτό είναι υπεραρκετό να αποκτήσει προσωπικό ακροατήριο, με χιλιάδες ''ακολούθους'' στους οποίους έχει μια χάι επικοινωνία. Τι να τους πει μια αγράμματη κοπέλλα με λεξιλόγιο όχι περισσότερο από 37 λέξεις; Πως! Θα τους συστήσει σε ποια παραλία να την κάνουν, ποια τσάντα να αγοράσουν, σε ποιο μπαρ να ποτιστούν με τον γκόμενο, κι άλλες τέτοιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες για να είναι in οι ''ακόλουθοι''.

Το πράμα είχε βρωμίσει, αλλά δεν είχε αποδειχθεί, τουλάχιστον στην έκταση που έχει προσλάβει αυτό το φαινόμενο με τη συνδρομή των λεγομένων social media. Ήρθε η πολύ πρόσφατη έρευνα του BBC και το πράμα φωτίστηκε ξεκάθαρα. Το κρατικό BBC σημαίνει σοβαρότητα, υπευθυνότητα, εγκυρότητα, ό,τι χαρακτηρίζει την αληθινή δημοσιογραφία.

Το κόλπο. Οι σουσουράδες μόλις γίνουν γνωστές προσπαθούν να κερδίσουν κοινό, ''ακόλουθους'' του λένε, και κονομάνε διαφημίζοντας προϊόντα και μαγαζιά. Επειδή έχουν καταφέρει να εξελιχθούν σε influencers, κάποιες που έχουν κερδίσει την προσοχή αργόσχολων και ανοικτών να ''ακολουθήσουν'' όποια μαλακία τους προτείνουν. Και να πληροφορούνται πότε πίνει καφέ η λεγάμενη influencer, με ποιον μίλησε σήμερα, ποια η γνώμη της για ένα σήριαλ κι άλλα τέτοια κουφά.

Αυτά είναι γνωστά και φανερά. Φανερώνουν πανηγυρικά πόσο χάλιας είναι ο Μ.Μ. (μέσος μαλάκας). Εκατομμύρια στον πλανήτη ''ακολουθούν'' ένα κάρο όρνιθες για να μαθαίνουν που κάνουν τις κουτσουλιές του, εντός και εκτός κοτετσίου. Πάμε στο άλλο με την έρευνα του BBC. Οι νεαρές influencers, που πολύ συχνά λανσάρουν την κορμάρα τους στους θαυμαστές τους, είναι και στο κυνήγι πελατών με χοντρό πορτοφόλι. Συμμετέχουν σε οργανωμένα δίχτυα πορνείας, δήθεν ως ''συνοδοί πολυτελείας'' με υψηλή ταρίφα. Οι αποκαλύψεις ήταν τέτοιες που κάποιες influencers παραδέχθηκαν τι ακριβώς και πως την κάνουν τη δουλειά.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΤΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ, Ο ΘΥΤΗΣ ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ''