ΟΙ ''ΑΓΕΡΑΣΤΕΣ'' ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ... ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ

 

Πόλεμος στις ρυτίδες. Κατ' ευθείαν η ένεση με το γνωστό μαγικό υγρό. Η δουλειά έχει τόσο πολύ διαδοθεί, που πλέον όλες σχεδόν οι γυναίκες, ακόμα και αυτές που ''βλέπονται'', που δεν είναι για πέταμα, το παραδέχονται. Το δηλώνουν μπροστά στην κάμερα. ''Ε, ναι, το κάνω το μποτοξάκι μου...''. Και με τις πλαστικές; Η υστερία!

Γιατί, όχι, όταν όλα... διορθώνονται, επιδιορθώνονται. Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Όχι μόνο για να αποκτήσουν καλύτερη μόστρα, αλλά και να νικήσουν τον καταραμένο χρόνο. Να θέλουν να δείξουν την κόκκινη κάρτα στο χρόνο. Να μη φαίνεται η ηλικία τους.

Κυκλοφορούν γυναίκες με σιδερωμένα πρόσωπα. Τσιτωμένες. Το στόμα τους είναι διαφορετικό, καπνίζουν σε φουσκωμένα χείλη, αέρας μπαίνει και βγαίνει από ξένη μύτη, όχι αυτή που είχαν πριν επισκεφτούν τον πλαστικό.

Πέφτω στην Σάρον Στόουν (φώτο) σε συνέντευξη της σε κανάλι. Η αγνώριστη. Και παραδέχομαι ότι αυτός που της σενιάρισε το makeover σίγουρα είναι καλλιτέχνης στο είδος του. Τα μερεμέτια στο πρόσωπο της Αμερικανίδας σταρ ''έπιασαν'', και πράγματι νεανίζουν την εικόνα της. Το 1992 έγινε γνωστή η 62χρονη σήμερα Σάρον Στόουν και σήμερα, μετά από 28 χρόνια, θέλει να εμφανίζει φάτσα πιο φρέσκια και πιο νεανική. Γίνεται;

Γεγονός! Οι κυρίες θαρρούν πως έχουν καταργήσει τις ηλικίες. Τι 60 και 70 και 80, έχουμε παραμείνει στα 35 και 45, το πολύ.
Το στήθος, όμως, είναι... αναίσθητο, από το ''φτιάξιμο''. Άλλαξε και το σχήμα στα οπίσθια, σηκώθηκαν, στρογγύλεψαν.

Ποια είναι η γνώμη του αρσενικού, αλλά και της κανονικής γυναίκας; Τρόμος. Τις βλέπεις τις τραβηγμένες και τρομάζεις να τις αντικρύσεις. Κέρινες, ψεύτικες, φιγούρες του Μουσείου Τυσώ. Και προκαλούν ή την αηδία ή τη λύπη.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΛΤΑΡΙΣΕ