ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

 
Δεν είμαι κακός άνθρωπος. Βέβαιος γι' αυτό. Και γρουσούζη θα ήταν άδικο να πουν. Βρέθηκα σε γάμο και στο στόμα ήρθε η πιο ταιριαστή κουβέντα: ''Πόσο θα αντέξουν ο ένας τον άλλον, αυτοί που αγαπιούνται και σήμερα παντρεύονται''. Τι είπα; Μια ερώτηση έκανα απεθυνόμενος στην παρέα. Σε δικούς μου ανθρώπους, που με ξέρουν και τους ξέρω.
Κανείς δεν χωρίζει αν προηγουμένως δεν παντρευτεί. Ε, αφού παντρεύτηκαν το πιθανότερο κάποια στιγμή είναι να σκάσει το κανόνι. Το διαζύγιο. Φτου στο στόμα μου αν το έθετα αλλοιώς. Όταν έρθει η ώρα να χωρίσουν πως θα στηθεί το σχετικό σκηνικό; Ομαλά και ευτυχισμένα θα πάρει ο καθένας το δρόμο του ή θα πέσουν στην περιπέτεια. Μπινελήκια, δικαστήρια, και διαφορές σε οικονομικά αλισβερίσια.
Για να το καταλάβω. Αν είχα προσκληθεί στην πρόσφατη, μόλις προ ημερών γαμήλια τελετή της πρώην σεξοβόμβας, πιο σωστά βυζοβόμβας Παμέλας Άντερσον (φώτο), θα ήμουν εκτός πραγματικότητας στη περίπτωση που επαναλάμβανα την ίδια αθώα απορία: ''Μετά από πόσο καιρό θα χωρίσουν;''. Τι πιο αναμενόμενο! Αφού παντρεύονται επιτόπου μπαίνει στην ατζέντα του ζευγαριού ο χωρισμός
Δεν έχω μετρήσει πόσες φορές η Καναδέζα, στσ πενηνταφεύγα σήμερα, έκανε γάμο και πόσες φορές το κορίτσι βίωσε.το χωρισμό σε μόνιμη σχέση. Πάντως, ότι διαλύθηκε ο τελευταίος γάμος της, που κράτησε 12 μέρες, δεν είναι ρεκόρ. Διαζύγιο προκύπτει και την ίδια μέρα, πριν ή μετά τη πρώτη νύχτα. Είπαμε. Δεν χωρίζει μόνο όποιος δεν παντρευτεί. Το μέγα στάνταρ..  
Διαβάστε ακόμα:

Ο ΔΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ... ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ