ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ GAY

 
Πουθενά δεν είναι γραμμένο ότι ο Θεός είναι εναντίον των gay. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Από καταβολής γεννιούνται άνθρωποι, όπως και ζώα, με ερωτικό και σεξουαλικό προσανατολισμό σε άτομα του ιδίου φύλου. Μάλιστα και ζώα. Πλάσματα του Θεού είναι και τα ζώα, από τα οποία μερικά είναι gay.
Επί του θέματος. Δεν υπάρχει ευαγγέλιο, κανονικά και απόκρυφο, στο οποίο να αναφέρεται, έστω να αφήνει αιχμές, ότι ο Ύψιστος καταδικάζει την ομοφυλοφιλία. Ούτε σε μια αράδα δεν βρίσκεται γραμμένο τέτοιο πράμα. Ίσως γιατί ο Θεός απογοητεύθηκε από το δημιούργημα του, τον Αδάμ, ο οποίος όταν μεγάλωσε έδειξε τάσεις ομοφυλοφιλικές, μάλιστα στα ίδια τα παιδιά του. Σε ποια άλλα,όταν αυτός ήταν ο πρωτόπλαστος και άρα κανείς άλλος να γεννήσει τα πρώτα αγόρια.

Μιλάει ο μητροπολίτης. Ο παγκόσμιος μητροπολίτης αποδυτηριάκιας κι όχι κάποιος τυχαίος δεσπότης, ονόματα δεν λέμε, μην κάνουμε διαφήμιση ή δυσφήμιση, όπως θες να το πάρεις. Τέλος πάντων, ένας από  τους μητροπολίτες της αγοράς ο οποίος επικαλείται τον Θεό και χαρακτηρίζει θανάσιμο αμάρτημα εκείνον τον άντρα που διατηρεί σεξουαλική σχέση μ' άλλον άντρα.

Είπαμε. Όσο και να ψάξεις τα ιερά κιτάπια δεν θα βρεις πουθενά μια, μονάχα μια φράση ευλογημένη από τον Θεό για τα σεξουαλικά του ανθρώπου. Και των ζώων. Παράλειψη του μεγαλοδύναμου; Δεν νομίζω. Να μη συμπεριλάβει κάτι σχετικό στις Δέκα Εντολές, αλλά και να μη δώσει εντολή, με την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος, να αναφέρουν την απαγόρευση της ομοφυλοφιλίας προφήτες και ευαγγελιστές.