ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ...

 

Οι προχωρημένοι μαλάκες που λέγονται Ευρωπαίοι, για να μην κατηγορηθούν ότι... στερούν τις ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα, έκαναν το κορόιδο στον κορονοϊό. Μέχρι σουξέ βγαίνει, να φτιάξεις στίχους ''το κορόιδο στον κορονοϊό... ''. Άργησαν,λοιπόν, οι Ιταλίες και Αγγλίες, Ισπανίες και Γαλλίες να πάρουν τα επιβαλλόμενα μέτρα. Αυτό που έκανε έγκαιρα η Ελλάδα, η οποία από χθες προχώρησε και στην απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ένας ο στόχος. Να γίνει Κίνα η Ελλάδα. Να σταματήσει, δηλαδή, η εξάπλωση του μικροβίου. Αυτό, όχι να θεραπευτούν όσοι νόσησαν, μάλιστα όταν ακόμα δεν υπάρχει το φάρμακο, το εμβόλιο.

Όλο το έργο αρχίζει και τελειώνει αν μένουν οι άνθρωποι κλεισμένοι στο σπίτι τους. Μόνο έτσι φρενάρει στα σίγουρα το κακό. Κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν και αμολιούνται στην τσάρκα. Τι, δηλαδή; Να κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος και ο φαντάρος ή ο μπάτσος να πυροβολεί επιτόπου όποιον βγαίνει στο δρόμο χωρίς άδεια. Να μην κινδυνεύει ο απροσάρμοστος μόνο με το πρόστιμο των χιλίων ευρώ. Αν έχει να πληρώσει, διότι τη ζημιά να στην κάνει και ο άφραγκος λεχρίτης.

Διαβάστε ακόμα:

... ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ;