ΝΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ!

 

Και να μην είναι κάποιος βαρεμένος της πασίγνωστης κατηγορίας ''Όλα βρωμάνε'', '' Όλα στημένα είναι'', μ' αυτήν την ημιάγρια κατάσταση, μ' αυτή την υστερία με τον κορονοϊό, δεν γίνεται να μην... υποψιαστεί πως κάτι περίεργο κρύβεται. Τέλος πάντων, μη λέμε πολλά, δεν δικαιολογείται τόσος φόβος, τόση τρομοκρατία για ένα δημόσιο κίνδυνο ελάχιστης ζημιάς. Να έχει σημάνει παγκόσμια καραντίνα για λίγους μονάχα θανάτους όταν η απίστευτα προχωρημένη σήμερα επιστήμη είναι σε άμεση επιφυλακή με τεχνολογία διαστημικού επιπέδου.

Ο εξωγήϊνος, όχι απαραίτητα της σχολής των ''θεωριών συνωμοσίας'', θα έδινε πράγματι συγχαρητήρια στις σύγχρονες οργανωμένες κοινωνίες του πλανήτη για την ευαισθησία να πάρουν μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, μόνο αν είχε πεθάνει το 17%, του πληθυσμού. Έστω το 1,7%, ενώ θα... προβληματιζόταν με τη στάση εμπορίου και στην πραγματικότητα το εν ψυχρώ πνίξιμο της οικονομίας, με θανάτους λιγότερους του 0,0001%. Αυτό είναι το σκορ με τον κορονοϊό.

Επιβάλλονται τα μέτρα προστασίας, σε κάθε περίπτωση. Η κεντρική πολιτική εξουσία είναι υποχρεωμένη και να ενημερώσει υπεύθυνα το κοινωνικό σύνολο και να είναι πανέτοιμο το κράτος να ανταποκριθεί ανάλογα και στο δυνατό βαθμό, προκειμένου να περιοριστεί, να ελεγχθεί ο ιός. Άλλο αυτό. Αυτό που συμβαίνει σε πάει αλλού. Λες και το θηρίο με φωτιές στο στόμα του και τη διαβολική ουρά περιμένει έξω από την πόρτα μας θα μας καταπιεί αμάσητους.

Τι, λοιπόν, να συμβαίνει; Γιατί τόσος πανικός για τόσο μικρό κακό; Μικρό βέβαια, πολύ μικρό, μα πολύ μικρό με βάση τους αριθμούς, πόσοι έχουν νοσήσει, ποιας ηλικίας οι άρρωστοι και πόσοι έχουν πεθάνει διότι είχαν κι άλλα προβλήματα υγείας.

Στο ερώτημα ''Τι να συμβαίνει;'' και γιατί ο πλανήτης μπήκε στην πρίζα, για να απαντηθεί δεν χρειάζεται κανείς να έχει... απόκρυφη ενημέρωση. Ούτε βαθειά γνώση στο αντικείμενο. Απεναντίας, όποιος ξέρει... μυστικά επόμενο είναι να θεωρηθεί γραφικός. Καμιά πληροφόρηση και κανένα μυστικό δεν φωτίζει το ερώτημα, παρά μονάχα η... σκέψη.Το καθαρό μυαλό του ανώνυμου πολίτη του κόσμου.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΕ ΚΕΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ