Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ

 

Είπαμε. Με τον κορονοϊό θα δούμε πολλά τρελά και παράξενα. Δεν θα καθαρίσουμε εύκολα με την καραντίνα. Όλο και κάποιο κουσούρι θα μας μείνει. Τι, δηλαδή; Μια χαρά άνθρωπος και να τη βγάζει κλεισμένος στο σπίτι; Επόμενο να σαλτάρει κάποια στιγμή. Να θέλει τουαλέτα και να είναι στο περίμενε. Να κτυπάει την πόρτα και από μέσα, καθισμένος ακόμα στη λεκάνη να ακούει ''Άλλος!''.

Άντε να πεις ότι δεν κινδυνεύει να μπερδευτούν τα καλώδια μέσα στο κεφάλι του εκείνος που ζει στην άπλα της μονοκατοικίας και εκτός κέντρου της πόλεως. Ο διαμένων σε διαμέρισμα πολυκατοικίας 75 τετραγωνικών με άλλα 4-5 άτομα;

Πήγε στο γιατρό, σε ψυχίατρο συγκεκριμένα. Τον πήγε η γυναίκα του, δηλαδή. Ο άνθρωπος νόμιζε ότι είναι καλαμπόκι. Μην το γελάς. Συμβαίνει. Και υπάρχουν χειρώτερα.

Τέλος πάντων, μη λέμε πολλά, ο τρελογιατρός είπε στην σύζυγο, πως το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό. Θεραπεύσιμο είναι, και μην ανησυχείτε. Πράγματι ο καλαμπόκης έγινε καλά. Ξαναβρέθηκε στα ίσα του.

- Είσαι ικανοποιημένος τώρα;, τον ρωτάει ο ψυχίατρος, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

''Ναι, γιατρέ, δεν πιστεύω πλέον ότι είμαι καλαμπόκι''. Η αγαπημένη τροφή της κότας είναι το θρεπτικότατο και νοστιμότατο καλαμπόκι. Σηκώνεται ο πρώην ασθενής ο κτυπημένος από την κλεισούρα του κορονοϊού να εγκαταλείψει το γραφείο του γιατρού, όταν...

''... Κάτι θέλω να ρωτήσω τον γιατρό'' λέει η σύζυγος, η οποία έδειχνε πως κάτι την βασάνιζε. Παρακαλώ, πέστε μου τι σας απασχολεί, την ρωτάει ο δόκτωρ.

- Σύμφωνοι, ο άντρας μου το χώνεψε ότι δεν είναι καλαμπόκι. Η κότα το ξέρει, όμως;

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΣΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...