''ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ, ΣΕ ΘΕΛΩ... ''

 

Σ΄ ενδιαφέρει το σεξ; Μα, αγαπητέ μου, δεν υπάρχει αυτή η ερώτηση. Δεν κάνεις σε κανένα τέτοια ερώτηση, ακόμα και σ' αυτούς που έχουν σεξουαλική ανορεξία. Σ΄ αυτούς που έχουν εγκαταλείψει- για διάφορους λόγους, και διότι τους πήραν τα χρόνια πια- κάθε σκέψη για σεξουαλική δράση. Αυτονόητο, φίλτατε, ότι η ερώτηση σου είναι περιττή.

Αν μ΄ ενδιαφέρει το σεξ; Ασφαλώς και μ' ενδιαφέρει. Με απασχολεί. Το γουστάρω. Και δεν έχω μέτρο στη συγκεκριμένη επιθυμία. Τρως όσο σου επιτρέπει το στομάχι. Κοιμάσαι όσο χρειάζεται. Αναφέρω δυο βασικές φυσικές ανάγκες του οργανισμού. Με το σεξ το πράμα είναι διαφορετικό. Ο άνθρωπος έρχεται σε συνουσία πολύ λιγώτερες φορές απ΄ όσο και ο ίδιος το θέλει, και ο σωματικός του μηχανισμός του το επιτρέπει.

Περισσότερο σεξ δεν βλάπτει την υγεία. Απεναντίας το λιγώτερο σεξ που καταγράφεται παγκοσμίως στον μέσο άνθρωπο και βλαπτικό είναι, σε κάποιες περιπτώσεις, και οπωσδήποτε δεν επενεργεί αναζωογονητικά, σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού. Κι όμως! Σήμερα ο άνθρωπος σχεδόν με το παραμικρό πάει στον γιατρό. Είτε γιατί αισθάνθηκε μια ενόχληση, είτε προληπτικά, να προλάβει εμφάνιση προδιαγεγραμμένων ασθενειών.

Με το σεξ; Πάρε τη μεγάλη κουβέντα εσύ που την βγήκες από αριστερά όταν σε ρώτησα αν σ' ενδιαφέρει το σεξ. Υπάρχει άγριο σνομπάρισμα στο έργο. Μάλιστα, κύριε. Αν μιλάμε επί της ουσίας, οι άνθρωποι σνομπάρουν το σεξ. Είτε γιατί είναι δειλοί, είτε γιατί το έχουν ταυτίσει με συναισθήματα ντροπής, προσβολής, ηθικής, θράσους κλπ.

Φοβερό. Για παράδειγμα, πόσες γυναίκες θα το πάρουν σωστά- και γιατί όχι τιμητικά- αν άνδρας της πει ''Σε θέλω, μου αρέσεις, σε σκέφτομαι...''. Και πόσες απ' όσες ακούσουν αυτές τις ατάκες είναι έτοιμες να ανταποκριθούν;


Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟ... ΚΟΡΑΝΙ