ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ... ΠΕΟΣ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ!

 

Είναι πλέον γεγονός. Έγινε κι αυτό. Μεταμόσχευση πέους. Δεν τον ικανοποιεί το δικό του εργαλείο, επειδή είναι μικρό π.χ.
Επειδή το προτιμάει πιο χοντρό. Επειδή ακόμα, μετά από κάποια χρόνια, λόγω ηλικίας της υπερπλασίας του προστάτη, δεν ουρεί εύκολα. Επειδή, στο συγκεκριμένο σημείο τον κτύπησε ο καρκίνος, σύνηθες φαινόμενο στους άνδρες. Κανένα πρόβλημα! Μπαίνει στο χειρουργείο ο δικός σου, να γίνει «αφαίρεση» του προβληματικού μορίου και στη θέση του ''συγκόλληση'' ενός άλλου και δυνατού και υγιούς. Εύκολα, λοιπόν, θα αντικαταστήσει το προβληματικό ή όχι αρεστό πέος με άλλο στα μέτρα του.

Πού θα βρει... καινούργιο πέος; Από κάποιον «δωρητή». Από κάποιον που πριν πεθάνει, που γνωρίζει ότι σύντομα θα πάει στον άλλον κόσμο, επιτρέψει να τον «αποκόψουν» και το όργανο να επικολληθεί στον γνωστό ή άγνωστο «λήπτη».

Σε νοσοκομείο της Βοστώνης των ΗΠΑ το 2016 έγινε για πρώτη φορά η «δουλειά», και μετά από 15 ώρες στο χειρουργείο. Καρκινοπαθής στα γεννητικά όργανα, 64 χρονών, ήταν ο πρώτος άνδρας ο οποίος απέκτησε ξένο πέος με μεταμόσχευση.

Δεν αποκλείεται η επιστήμη στο μέλλον να μας επιφυλάσσει κι άλλα τέρατα. Ποιος ξέρει. Μετά από χρόνια, όταν απλοποιηθεί η χειρουργική διαδικασία ''αλλαγής πέους'', άνδρες να... πουλάνε το πουλί τους. Όταν το διαθέτουν βαρβάτο, περήφανο, επιβλητικό. Κι αυτοί να το αντικαταστήσουμε με πέος ...ταπεινό, αρκεί να χοντροκονομήσουν.

Και θα διαβάζουμε σχετικές αγγελίες στις εφημερίδες. Ζητείται πέος πάχους τόσο, μήκους τόσο, χρώματος... ανοικτού. Γιατί, όχι! Κάποιος ματσωμένος νέγρος να θέλει να αποκτήσει πέος λευκού «δωρητή».


Διαβάστε ακόμα:

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ... ΑΦΕΛΗΣ