ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΕΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ

 

Το λέω απότομα. Αν ο άντρας δεν κάνει σεξ, δεν πολυκάνει με την δικιά σου, τότε θα το φάει στο...κεφάλι! Το κέρατο στο κεφάλι του. Η κυρία του θα του το φορέσει κανονικά. Θα πάει μ' άλλον! Και δεν θα συμβεί αυτό επειδή το κορίτσι θέλει να γνωρίσει αλλουνού τα χάδια και τα φιλιά. Όχι. Θα φθάσει στην απιστία επειδή ο άντρας της, με τη συμπεριφορά του, την σπρώχνει σ' άλλη αγκαλιά.

Η γυναίκα. Η αιώνια γυναίκα, τούτο το άλλο γέννημα της φύσης, καμία σχέση με τον άνδρα. Ανήκουν στο ανθρώπινο είδος και τα δύο φύλα, όμως είναι η μέρα με τη νύχτα ο αρσενικός με την θυληκιά. Διαφορετικές σκέψεις, διαφορετικές αντιδράσεις.
Και ο άνδρας είναι περίεργο τραίνο. Μανουλομάνουλο να έχει δίπλα του, κάθε μέρα στη Ι.Χ. διάθεσή του, πάλι θα ψάχνεται να την κάνει. Να την πέσει, μάλιστα, και σε κάποια γάμα εθνικής. Αυτή είναι η φύση του, η αρχέγονη. Γνωστά πράγματα, πολύ πριν η επιστήμη προσπαθήσει να φωτίσει τα σκοτάδια της ανθρώπινης ψυχής. Τα απρόβλεπτα των ανθρώπινων ενστίκτων.

Η γυναίκα. Τι λένε οι έρευνες. Σεξ ο δικός της δέκα φορές το μήνα. Καμιά ιδέα στην γκόμενα, στην συμβία να τον απατήσει. Με 5 φορές το μήνα σεξ η δουλειά αρχίζει να βρωμάει. Όχι τόσο γιατί της λείπει το σεξ, όσο διότι η λεγάμενη θαρρεί πως ο άλλος την παραμελεί. Ότι δεν επικοινωνεί μαζί της ως σύζυγος, ως συνεταίρος του γάμου τους, ως σύντροφος. Να, γιατί στο μεγαλύτερο ποσοστό θα τις βρεις τις άπιστες στις γυναίκες που ο άνδρας τους το κάνει στην ξεπέτα, για 5 λεπτά.

Μ΄άλλα λόγια η γυναίκα είναι οκέυ όταν της χαρίζει χρόνο ο άνδρας. Ας μην της κάνει αλησμόνητο και συναρπαστικό έρωτα. Εκείνη είναι κατευχαριστημένη, αισθάνεται πλήρης αρκεί ο άνδρας να της προσφέρει σιγουριά. Σταθερότητα. Ασφάλεια. Αγάπη. Κι όλα αυτά τα εισπράττει όταν της δείχνει ότι υπάρχει πράγματι γι' εκείνον. Ασχολείται μαζί της, της μιλάει ακόμα και για τον Βαρουφάκη, τον Μαρινάκη, την Αντζελα Δημητρίου, τον Τσιόδρα, τον Αμβρόσιο, για σχετικά και άσχετα θέματα.

Ποια είναι η διαφορά στα δυο φύλα. Ο μεν άνδρας και ευχαριστημένος να είναι με την γυναίκα του, να μην έχει πρόβλημα κανένα με το γάμο του, κατά 55% θα απιστήσει σεξουαλικά. Η δε γυναίκα θα τραβηχτεί μ΄ άλλον, θα γίνει «άτιμη» για το «γαμώτο» της. Να τον εκδικηθεί. Να τον τιμωρήσει, όχι τόσο για τη δική της σεξουαλική ικανοποίηση, αλλά διότι ο άνδρας δεν της ξηγιέται καλά.

Λέμε τι συμβαίνει σε χοντρά ποσοστά, πάντα σύμφωνα με τα ευρήματα των ερευνών. Μην πέσουμε στις διάφορες και πάμπολλες μεμονωμένες περιπτώσεις. Μια γυναίκα π.χ. να ξελογιαστεί από μια φίλη της σουρτούκα η οποία της ξεσηκώνει τα μυαλά. Και την σπρώχνει να ανακαλύψει κι αυτή το ζαχαρωτό, το λαχείο με κάποιον γλυκοπαίδαρο.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡΕΧΕΙ, ΣΤΟ ΔΙΧΤΥ Η ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ;