ΠΩΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΓΙΑ ΣΕΞ!

 

Την βλέπω με σούπερ μίνι φούστα. Η φάτσα της ίσως ξεγελάει, παλαιομοδίτικο μαλλί, άβαφη, μοιάζει με υποψήφια καλόγρια. Από την άλλη, το αποκαλυπτικό φόρεμα σε μπερδεύει, σκέπτεσαι πως το κορίτσι είναι έτοιμη να χάσει την παρθενιά της. Αν δεν την έχει ήδη χάσει εδώ και καιρό.

Αρσενικός είναι και παίζει το μάτι μου. Βλέπω και μια άλλη. Με σουτιέν που δεν καλύπτει, απλά συγκρατεί το στήθος της, ενώ το αφήνει ακάλυπτο κατά 66% το ξεκούμπωτο πουκάμισό. Ξεκάθαρο το ''μήνυμα'', πως είναι διαθέσιμη.

Όχι, κύριε, είσαι λάθος να κρίνεις την γυναίκα με κοινωνικά στερεότυπα, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν το ντύσιμό της. Μη βιαστείς, λοιπόν, να την παρεξηγήσεις, να την κακοχαρακτηρίσεις επειδή φοράει κάτι τολμηρό, προκλητικό. Το πιθανότερο είναι ότι έβαλε επάνω της κάτι που την ευχαριστεί, που την κάνει να αισθάνεται άνετα, της χαρίζει αυτοπεποίθηση, αδιαφορώντας για τα σχόλια.

Μπορεί να 'ναι κι έτσι. Μην είσαι απόλυτος στις εκτιμήσεις σου. Ύστερα, να ληφθεί υπ΄ όψιν και το άλλο, το καρατσεκαρισμένο. Γυναίκα να ψοφάει να βρεθεί με άντρα, να μην έχει τίποτα άλλο στη σκέψη πατά μόνο αυτό, κι όμως να κυκλοφορεί ντυμένη αυστηρά, πουριτανή σκέτη. Να δίνει την εντύπωση της σεμνότυφης. Όπως συμβαίνει και το κόντρα πλάνο. Γυναίκα με χίλια τα εκατό σεξιστικό ρούχο, που βγάζει μάτια, να μην κερατώνει τον σύντροφό της, ούτε με την απειλή όπλου.

Για τις προθέσεις της γυναίκας ο άνδρας βγάζει συμπέρασμα από το βάψιμο στο πρόσωπό της και κατά πόσο γυμνή σάρκα μπανίζει επάνω της. Το λάθος. Δεν κάνει παιχνίδι με το ντύσιμο της τόσο, όσο με τα μάτια. Οι ματιές είναι το πιο ευκολοδιάβαστο μηνυματικό μέσο επικοινωνίας. Αντιλαμβάνεσαι αν σε καλεί να την πλησιάσεις, αν σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις, να την φλερτάρεις. Τα μάτια δεν ξεγελάνε ποτέ(!) για το τι έχει στο μυαλό της, ενώ το ρούχο της, συντηρητικό ή σέξυ, ίσως να σε παραπλανήσει για τις επιθυμίες της.

Το τελευταίο. Κάποιες γυναίκες, παρ' ό,τι φλογίζονται μέσα τους από τον πόθο για σεξ, δεν εκδηλώνονται είτε διότι δεν γνωρίζουν την τέχνη να «παίξουν» με τα μάτια, είτε περιμένουν από τον άνδρα να πιάσει το νόημα από το...ντύσιμό τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΣΗΜΙΝΑ, ΤΟ ''ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟ'''... ΑΝΔΡΩΝ!