ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ

 

Εντελώς αθόρυβα η κοπέλλα άνοιξε την πόρτα, και σχεδόν τελετουργικά, αφού γονάτισε μπροστά στον άνδρα, άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του... Είναι οι πρώτες στιγμές του ευλαβικού προσκυνήματος... Μπροστά στα μάτια της ξεπετάχθηκε η ομορφιά της ζωής... Πριαπική η στύση συνετελέσθη ακαριαία, και λες τα δυο μεγάλα σύκα, οι όρχεις έτοιμοι ήταν να ηχήσουν όπως οι καμπάνες φανταστικού αρχαίου ειδωλολατρικού ναού.

Στοπ! Το πλάνο δεν είχε επιτυχία, χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Θέλω φωτισμό σε χαμηλώτερους τόνους κι ένα σποτ να κατευθύνει ριπή αμυδρού φωτός στο ζωντανό εικόνισμα, την πύρινο βάλανο, την οποία θα ασπασθεί η κυρία...

Μέχρι να προετοιμάσει τη σκηνή το συνεργείο, ο αποδυτηριάκιας, σεναριογράφος ο ίδιος και σκηνοθέτης, ενημερώνει για το αποτέλεσμα έρευνας σχετικής περί στοματικού έρωτα ανάμεσα σε Ελληνίδες. Λοιπόν.

Το επιχειρούν το 60% των γυναικών, αλλά απ΄ αυτές μόνον το 10% το γουστάρουν. Αυτή την απάντηση δίνουν στην έρευνα, της οποίας τα ευρήματα ποτέ δεν τα αμφισβητώ. Όταν, μάλιστα, κάθε έρευνα γίνεται με κανόνες επιστημονικούς.

Συνεχίζουμε. Το 50%, λοιπόν, από τις κυρίες που θηλάζουν το πέος το κάνουν διότι αισθάνονται ότι προσφέρουν ηδονή στον σύντροφό τους, στον σύζυγό τους. Με τη σκέψη, μάλιστα, ότι εκείνες τολμούν να κάνουν αυτό που μια άλλη δεν θα το επιχειρούσε στον ερωτικό της συνέταιρο.

Προχωρούμε στα χρήσιμα, στα ενδιαφέροντα αποτελέσματα της έρευνας. Λοιπόν. Το 5% το παίζουν Βαθύ Λαρύγγι, καταπίνουν το υγρό πυρ διότι, πάλι θαρρούν ότι αυτό αρέσει στον άνδρα. Τέλος, ένα άλλο 5% των γυναικών αποδέχεται να καταβρέχεται στο πρόσωπο, όμως αποφεύγει και μια σταγόνα να διαπεράσει τα χείλη τους.

Επαναλαμβάνουμε το πλάνο, ήρθε η στιγμή. Ξεκινάμε... Είναι ογκώδες το πέος, ολόρθο και περήφανο, και όσο το παρατηρεί τις φλέβες του, έχει στεγνώσει ο στόμας της κοπέλλας... Δεν έχει άλλη σκέψη παρά να αρχίσει το πήγαινε – έλα βυθίζοντας το στο στόμα, αν είναι δυνατόν μέχρι τη ρίζα του. Με την ευχή να αργήσει να τεθεί εκτός μάχης το κανόνι...

Διαβάστε ακόμα:

ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ... ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ