Εκφυλοι, ομοφυλοφιλοι, σαδισται και δολοφονοι!

 
Μια περίεργη δολοφονία συντάραξε την Αθηναϊκή κοινωνία στα τέλη της δεκαετίας του ΄50. Σε σπίτι στον Κολωνό, κλειδωμένο, χωρίς να υπάρχουν σημεία παραβίασης, βρέθηκε νεκρός με 18 μαχαιριές άνδρας 45 ετών ονόματι Δημήτρης Πεπές, σιδηροδρομικός υπάλληλος, έγγαμος με ένα παιδί.
 
Στο σπίτι ήταν μόνος του, η σύζυγος του με το παιδί είχαν πάει στο χωριό για καλοκαιρινές διακοπές. Το πτώμα βρέθηκε με τα εσώρουχα, όταν τον επισκέφτηκε συνάδελφος από την δουλειά του. Δεν υπήρχαν σημεία πάλης και δεν έλειπαν από το σπίτι αντικείμενα εκτός από το ρολόι του θύματος.
 
Τον Αύγουστο του 1957 πρωτοσέλιδο θέμα στις εφημερίδες ήταν ο καύσωνας που επικρατούσε και το έγκλημα συγκλόνισε το πανελλήνιο. Το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, εκτός από το εντυπωσιακό γεγονός μιας στυγερής δολοφονίας χωρίς να ακουστούν κραυγές από το θύμα και σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο, είχε εξάψει η από την αρχή την υπόνοια πως το έγκλημα έγινε για σεξουαλικούς λόγους.
 
Το δωμάτιο ήταν πλημμυρισμένο στο αίμα. Κανένας γείτονας δεν είχε ακούσει φασαρία το προηγούμενο βράδυ. Το αποτρόπαιο έγκλημα άρχισε να συζητιέται στα δημοσιογραφικά γραφεία και εκφράστηκε η υπόνοια ότι ήταν σεξουαλικό. "Πρέπει να ήταν ιδιαίτερα στενές οι σχέσεις του θύματος με τον δολοφόνο για να τον δεχθεί με τα εσώρουχα" έγραψαν οι εφημερίδες. "Διήγε διπλήν ζωή το θύμα;"
 
Μέχρι τις 20 Αυγούστου 1957 είχαν εξεταστεί από την αστυνομία 1000 άτομα, σύμφωνα με τις εφημερίδες, οι ύποπτοι ήταν έκφυλοι, σαδισταί, κακοποιοί, "μεγάλα μαχαίρια" κ.α. Οι συνήθεις ύποπτοι που λέμε. Η σύλληψη του δολοφόνου

 H συνέχεια εδώ...nikosonline.gr