ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ!

 

Σε αρκετές γυναίκες είναι ταμπού το στοματικό σεξ, όπως άλλωστε και το πρωκτικό. Την όποια ηδονή χαρίζει και στους δυο ειδικά το βύζαγμα του ανδρικού μορίου. Δεν θα διαφωνήσουμε με τους λάτρεις του συγκεκριμένου σπορ και της μοναδικής σεξουαλικής απόλαυσης, αλλά και της αίσθησης να βιώνουν πολύ κοντά, πολύ στενά τον σύντροφο τους. Μια ολοζώντανη, καυτή, σπαρταριστή επαφή που ηλεκτρίζει, που δονεί το σύμπαν του εγκεφάλου τους. Να, όμως, που κάποιες γυναίκες αποφεύγουν το στοματικό, ενώ άλλες τις πλημμυρίζει με μαγεία εκείνες τις στιγμές που τρομπάρουν το πέος.

Να μιλήσουμε για κάτι άλλο. Μια διαπίστωση επιστημονική. Μια πρόταση ειδικών ιατρών μετά από σχετική έρευνα του κρατικού νοσοκομείου της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για την πέρα για πέρα θετική επίδραση στις γυναίκες όταν αρμέγουν το όργανο του συντρόφου.

Συγκεκριμένα, και με τη βούλα της επιστήμης. Η γυναίκα η οποία δεν περιορίζεται στο συμβατικό σεξ, αλλά τολμάει και το στοματικό, τότε μειώνει την πιθανότητα να πέσει σε κατάθλιψη. Το επιστημονικό συμπέρασμα, μάλιστα, υπέρ του στοματικού σεξ παίρνει άλλη διάσταση, αν λάβει κανείς υπ' όψιν ότι τις τελευταίες δεκαετίες- παγκόσμια και ιδιαίτερα στον δυτικό κόσμο- βαράει όλο και περισσότερο η κατάθλιψη τους ανθρώπους. Είναι πια μείζονος σημασίας ασθένεια.

Το στοματικό σεξ, λοιπόν, έχει απόλυτη σχέση με τη ψυχική υγεία στις γυναίκες. Το υποστηρίζουν γιατροί με πλάκα τα πτυχία, όχι τίποτα παραμύθηδες και κομπογιαννίτες. Επειδή στο σπέρμα επισημάνθηκε η παρουσία ουσιών, οι οποίες επενεργούν κατ' ευθείαν στον εγκέφαλο της γυναίκας και της φτιάχνουν τη διάθεση. Την ανεβάζουν συναισθηματικά.

Τι ακριβώς κάνει ένα αντικαταθλιπτικό φάρμακο; Που είναι απαραίτητο σ' όποιον υποφέρει από κατάθλιψη. Επηρεάζει εκείνες τις χημικές ουσίες στον εγκέφαλο που προκαλούν θλίψη, στεναχώρια, ανησυχία, πανικό, τέτοια πράγματα. Και η νέα ανακάλυψη είναι ότι το ανδρικό σπέρμα είναι αντικαταθλιπτικό! Εκτός όλων των άλλων περιέχει την ορμόνη της αγάπης, την ωκυτοκίνη.

Να, λοιπόν, ένα καλό επιχείρημα του άνδρα, προκειμένου να πείσει την δικιά του να παύσει να 'ναι δέσμια του ταμπού ''Εγώ δεν θηλάζω το πέος''. Με την ευκαιρία. Η λέξη ταμπού είναι πολυνησιακή και σημαίνει απαγόρευση- θρησκευτικού χαρακτήρος- σε κάτι. Μη ξεφεύγουμε. Επί του θέματος, κυρίες μου. Ορμάτε, μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ