ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...

 

Με τη διείσδυση του ανδρικού μορίου αρχίζει πια για τα καλά η ενεργοποίηση του ηφαιστείου. Η γυναίκα παίρνει φωτιά. Πυρώνουν εκείνα τα καλώδια και βάζουν μπροστά προκειμένου να την οδηγήσουν στον οργασμό. Όλο το νευρικό της σύστημα μουδιάζει από μια ''προστατευτική'' αντίδραση του σώματός ώστε να μην πονέσει, παρά μόνο να αισθανθεί ηδονή. Με την είσοδο του πέους κάπως έτσι συμβαίνει, λες η γυναίκα πήρε μορφίνη, κάποιο ισχυρό παυσίπονο.

Δεν περιγράφεται με λόγια, ούτε φανερώνεται στα μάτια της τι ακριβώς συντελείται, τι σημαίνει για την γυναίκα όταν τον δεχθεί μέσα της. Γίνονται τρομακτικά πράγματα στο κεφάλι της μέσα, ακριβώς όταν ο άνδρας έχει γλυστρήσει εντός του αιδοίου. Αφού, βέβαια, προηγήθηκε η κατάλληλη προ-διαδικασία με χάδια και φιλιά, με συνέπεια να γεμίζει σιγά-σιγά μπαρούτι μέχρι το βάθος της η σπηλιά του σκότους. Κάποιες ευγνωμονούν τον Θεό από την υπέρτατη ικανοποίηση. Το εντελώς κόντρα πλάνο τις στιγμές του τοκετού, όπου πολλές γυναίκες ρίχνουν τα πιο χυδαία μπινελίκια από τους αβάσταχτους πόνους, μέχρι που καταριώνται το πέος του συζύγου.

Ο μεν άνδρας μετά το σεξ χαλαρώνει και γι' αυτό ορισμένοι νοιώθουν την ανάγκη να κοιμηθούν. Η δε γυναίκα έχει τόσο ευχάριστα αναστατωθεί, ώστε ο χρόνος έχει σταματήσει και το τελευταίο που θέλει είναι να κλείσει τα μάτια της. Ο οργασμός της κινητοποίησε 30 διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου, αφού δέχθηκε αλλεπάλληλα ερεθιστικά «μηνύματα» από κάθε σημείο του κορμιού της. Κάποιες χάνουν τις αισθήσεις τους την στιγμή του οργασμού. Βρίσκονται σε πτήση διαστημική. Εκστασιάζονται.

Έκσταση. Το λέει η λέξη. Βρίσκεται εκτός στάσεως. Έχει φύγει.

Γυναίκα που δεν έχει πρόβλημα οργασμού, που συνήθως φθάνει ''εύκολα'' σ' αυτόν, πιθανόν να το καταφχαριστηθεί στη συνουσία και χωρίς να ''τελειώσει''. Ο οργασμός δεν είναι το άπαν Γιατί φτάνει στην κορύφωση, εκτινάσσεται και χωρίς να σκοράρει οργασμό. Το σπάσιμο είναι στον άνδρα, αν δεν του σκληρύνει το οργανέτο. Ή να εισχωρήσει μεν, αλλά να μη βρέξει, να μη δροσίσει το φούρνο της.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΕ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ, ΣΕ ΘΕΛΩ