ΣΕΞ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΤΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!

 

Βάζω την πιο απλή, την πιο φτηνή ερώτηση από την εποχή του Αδάμ και της Εύας, μην πάμε σε εποχή πριν από τους πρωτόπλαστους. Γιατί οι άνθρωποι ζευγαρώνουν. Αυτή είναι η ερώτηση. Κέρδισες το μισό κουτί λουκούμια με την απάντηση που έδωσες. Ότι άνδρας και γυναίκα τακιμιάζουν για λόγους σεξουαλικούς, προκειμένου να συνουσιαστούν Σωστό. Αυτή είναι η μισή αλήθεια, όμως.


Οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις, παντρεύονται, και για έναν άλλο πολύ σπουδαίο λόγο. Αποκαλύπτω μια αλήθεια του σύμπαντος. Και για να μανουριάζουν. Άντρας και γυναίκα έρχονται ο ένας κοντά στον άλλον και για να λογομαχούν. Όσο έχουν την ανάγκη να κάνουν σεξ, να κάνουν παιδιά, άλλο τόσο έχουν ανάγκη και να καυγαδίζουν.

Έκπληξη π.χ. ένας άνδρας να νευριάζει με άγνωστη του. Όχι. Του την σπάει εκείνη που έχει ερωτευθεί. Έκπληξη π.χ. μια γυναίκα να βάζει στο στόμα της τα χειρώτερα λόγια για άνδρα με τον οποίο δεν έχει παρτίδες. Όχι. Θα βρίσει και με χυδαίο τρόπο τον πρώην της, αλλά και νυν σύντροφο, σύζυγο.

Έχει πρόβλημα με την δικιά του. Τα γνωστά και συνηθισμένα στην ατζέντα ερωτικής, συζυγικής σχέσης. Η κυρία το παίζει ψύχραιμη, άλλο αν μέσα της βράζει, και προτείνει να συζητήσουν πολιτισμένα το πράμα. Αφελής ο άνδρας πάει πάσο. Συμφωνεί να το κουβεντιάσουν, να βάλουν κάτω το ζήτημα, με όσο γίνεται χαμηλούς τόνους. Μαλακίες. Με τη συζήτηση δεν λύνεται κανένα πρόβλημα. Οι διαφορές θα παραμείνουν. Άρα, εκείνο που τους βγάζει από τα ρούχα θα ξανακτυπήσει. Θα τους φέρει πάλι στα άκρα.

Η μαστοριά του αρσενικού πριν αρχίσει ο... διάλογος, είναι να πέσει σεξ. Ζευγάρι δεν είναι; Ζευγάρι δεν θέλουν να παραμείνουν; Ε, τότε πρώτα να ξεσκιστούν σεξουαλικώς, με σάρκας πείνα και αγάπης τρυφερότητα, και μετά...

...Μετά, ο κύριος μαλάκας και η κυρία μαλάκω να ανταλλάξουν τις σκέψεις τους και τις όποιες προσωπικές απόψεις. Αυτό μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί μετά τη σεξουαλική τους συνεύρεση, διότι προβλέπεται να την κάνουν γυριστή, ίσως και το κορόιδο, σ' αυτό που τους έκαιγε. Να ξεχάσουν εκείνο που συνήθως προκαλεί εντάσεις στην καθημερινότητά τους ή ό,τι άλλο τους έκανε άνω κάτω. Μετά το σεξ το κάθε πρόβλημά μεταξύ τους χάνει τη σημασία του. Σταματάνε να το βλέπουν σαν αγκάθι στη σχέση τους, στη συμβίωση τους. Το πιθανότερο είναι να σκεφτούν ''Τι ανόητοι είμαστε, να δίνουμε σημασία σ' ένα ζήτημα που δεν λύνεται... '', διότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, συνεχίζουν τη ζωή με τα χούγια τους. Και, τέλος πάντων, γιατί οι όποιες διαφορές να στερούν ένα καλό σεξουαλικό πάρτυ σε δύο άτομα.


Βεβαίως, ο σωστός άντρας θα πει στην γκόμενά του, στην κυρά του, ότι οφείλουμε να συζητήσουμε αυτό που μας βασανίζει, κάποιες φορές μας κάνει μπουρδέλο την ημέρα. Δεν αρνείται, ούτε δείχνει να αποφεύγει να ακουμπήσει το... φλέγον ζήτημα. Πρώτα, όμως, ξηγείται ως εραστής. Ρίχνει μια πονηρή ματιά στο στήθος, άπλωνει το χέρι να χαϊδέψει τα μαλλιά και τα οπίσθια της. Πρώτα, λοιπόν, την αντιμετωπίζει ως ερωμένη και μετά ως αέρα πατέρα σύντροφο.

Αυτό είναι. Το πρώτο βοτάνι στη γη. Το σεξ. Ο υπέρτατος γιατρός που θεραπεύει πάσα νόσο και μαλακία ανάμεσα σε ερωτευμένους, παντρεμένους, και γενικώς σχετιζόμενους γκομενικώς. Υπ’ όψιν η γυναίκα κατά 90% δεν θέλει να χωρίσουν. Αυτό που την καίει είναι να γνωρίζει ότι υπάρχει ακόμα στη ζωή του άντρα με τον οποίον νταραβερίζεται. Όταν, λοιπόν, νοιώθει σιγουριά πως εκείνος την γουστάρει ακόμα, πως την βρίσκει μαζί της, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα ουσίας, ρε! Ακόμα κι αν ο άντρας είναι ο υπαίτιος στο άλφα και βήτα ζήτημα.

Μήπως συμβαίνει το άλλο. Ότι η γυναίκα- συνειδητά ή όχι- τεντώνει τις καταστάσεις, βάζει προβλήματα, υπαρκτά, δεν λέω, για να τα.... λύσει ο άντρας με τρόπο αντρικό, δηλαδή ερωτικό, σεξουαλικό.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΡΜΙ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ… ΓΛΩΣΣΑ