Η ΑΠΙΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ... ΣΥΖΥΓΟ!

 

Το κορίτσι άρχισε να ξενοπηδιέται. Παντρεμένη είναι, με παιδιά, και κάποια στιγμή αποφάσισε να περάσει με κόκκινο. Να πηγαίνει και με γκόμενο. Με γκόμενους. Στην πορεία διαπιστώνει ότι της άρεσε πλέον περισσότερο το σεξ! Κι όχι μόνον, θέλει και περισσότερο σεξ. Πιο συχνά!!!

Επόμενο, συμφωνούν οι ειδικοί. Ένα σωρό ειδικοί διαφόρων.. ειδικοτήτων σχετικά με το σεξ, που τους ξέρασε ο τελευταίος αιώνας. Που ερευνούν και μελετούν, που πειραματίζονται και συμπερασματολογούν σχετικά με την ερωτική και σεξιστική συμπεριφορά μας.

Επί του θέματος. Γιατί άρχισε να ξαπλώνει μ' άλλον η παντρεμένη; Δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι γεγονός ότι το σεξ και με τον σύζυγο την ικανοποιεί πολυ περισσότερο απ' όσο πριν αρχίσει τις αταξίες. Καρατσεκαρισμένο αυτό. Πρώτον, επειδή η παράνομη σχέση προκαλεί αυξημένο ερωτισμό. Δεύτερον, επειδή η αμαρτία διεγείρει, από την εποχή του Αβραάμ και του Ισαάκ.

Άρα, όταν η γυναίκα είναι άπιστη, τότε από... σπόντα ωφελείται και ο κερατάς σύζυγος! «Προπονημένη» και σε καλύτερη φόρμα από τις επαφές της με τον εραστή η κυρία αποδίδει σεξουαλικά καλύτερα με τον σύντροφο, με τον σύζυγο!

Κάτι άλλο σχετικό, ίσως. Οι ειδικοί, οι οποίοι πάντα ψάχνονται να μας διαφωτίσουν, συνιστούν ιδιαίτερα στην χωρισμένη γυναίκα, μάλιστα εάν αυτή είναι μητέρα και νεαρής ηλικίας, να βρει οπωσδήποτε σύντροφο. Έναν μόνιμο γκόμενο. Το ζευγάρωμα της λειτουργεί διδακτικά στο παιδί της, στα παιδιά της. Μαθαίνουν αυτά πως να συμπεριφέρονται αύριο στον έρωτα, γενικώς στην κοινή ζωή με το άλλο φύλο.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ