ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, Η ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

 

Πρόστυχα χείλη. Πορφυρά. Δύο ροδοπέταλα άρχισαν να σιγοτρέμουν όταν τον συνάντησε η ματιά της. Κι αυτός όταν την πλησίασε το πρώτο που σκέφθηκε ήταν να την φιλήσει. Στο στόμα. Να της δώσει και να πάρει απ’ αυτήν ένα μακρόσυρτο, ατελείωτο φιλί, ζουμερό, σαλιαριστό.

Σα να του ψιθυρίζει βουβά κάτι με το τρέμουλο των φουσκωτών χειλιών της, δεν αποκλείεται να’ ναι η ιδέα του. Δεν είναι σε θέση να κρίνει τα πορφυρά της χείλη, είναι πρόστυχα ή η αθωότητα τους τον ερεθίζουν; Σίγουρος είναι μόνο πως τον θέλει απελπισμένα, αλλά κι αυτός δεν κρατιέται.
Τους χωρίζουν πια οι φλογερές ανάσες τους. Μία, δύο, τρεις αναπνοές, όλο και περισσότερο πυρώνουν την απόσταση ανάμεσά τους. Ανεβαίνουν οι σφυγμοί της καρδιάς, τη στιγμή πλέον που δεν χωρίζει τίποτα τα χείλη τους.

Για το κορίτσι θα είναι το πρώτο φιλί της ζωής της. Που, όπως συμφωνούν όλοι οι ειδικοί, θα καρφωθεί για πάντα στη θύμησή της. Αν, βέβαια, την μαγέψει. Αν, όμως, το αγόρι της χαρίσει ένα ξενέρωτο, ένα σκαστό, ένα πεταχτό φιλί, ένα αδιάφορο, ένα απογοητευτικό φιλί, ούτε που θα το θυμάται από αύριο κιόλας.

Το φιλί, το κανονικό, το σεξουαλικό φιλί είναι μίνι συνουσία. Πιο σωστά η απόλυτη προετοιμασία για .ο,τι προβλέπεται το πρόγραμμα στη συνέχεια.Σύμφωνοι, άλλο το πέος, άλλο η γλώσσα. Και με το φιλί, όμως, ο άντρας μπαίνει «μέσα»της. Μέχρι που εκείνη να 'ναι έτοιμη να λιποθυμήσει, τόσο ισχυρή είναι η μεταδιδόμενη ενέργεια με το γλωσσόφιλο. Με το υγρό φιλί. Σκέτη φωτοβολίδα στον εγκέφαλο. Αστροπελέκι.
Φιλιέται η γυναίκα και διαστέλλεται η κόρη στα μάτια της. Κλείνει τα μάτια με τον χημικό πόλεμο που της προκαλείται από το μπέρδεμα της γλώσσας της με τη γλώσσα του.

Ο απαιτητικός αρσενικός περιμένει από την άλλη να «συμμετέχει», να είναι περισσότερο ενεργητική στο σμίξιμο των δύο γλωσσών. Ο σωστός αρσενικός δεν εκβιάζει το φιλί, δεν μπουκώνει με τη γλώσσα του το στόμα της. Αρκετό είναι το στόμα, δεν χρειάζεται να φθάσει μέχρι και το λαρύγγι της.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ''ΝΤΡΑΜΠΑ ΣΕΞ''