ΣΤΟ ΣΕΞ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

 

Η στύση στον άνδρα δεν λέει κάτι. Στο φινάλε δεν είναι προσωπική επιτυχία του επειδή επιτόπου, με τη μία είναι ετοιμοπόλεμος. Κληρονομικό δώρο είναι αυτό από τη φύση. Ουδείς, ποτέ έδωσε εντολή στο πέος του να σηκωθεί ή να ξεθυμάνει και το όργανο να υπακούσει στη στιγμή. Αυτή η δουλειά γίνεται μόνη της, δεν ελέγχεται με κουμπιά, με πλήκτρα, με διακόπτες.

Όπως σε κάθε πράγμα, έτσι και στο σεξ, ο άνθρωπος δεν ξέρει από τα 18 όσα έμαθε μέχρι τα 25 του. Επόμενο να γνωρίζει περισσότερα στα 30 απ’ όσα στα 20 χρόνια του. Αν στα 45 π.χ. είσαι το ίδιο όπως στα 35, ε, τότε είναι μαλάκας. Ο μαλάκας.

Βελτιώνεται ο άνθρωπος στη ζωή. Παίρνει μαθήματα. Δίποδο είναι, όχι ζώο, ένα τετράποδο το οποίο ενεργεί από ένστικτο. Όπως ο πρόγονος του εκατομμύρια χρόνια πριν. Σε τίποτα δεν άλλαξε η δράση και η συμπεριφορά του ζώου, του κάθε ζώου. Εκείνο το πλάσμα που βάζει σκέψη, που γίνεται όλο και καλύτερο, που έχει τη δυνατότητα να κρίνει, να συγκρίνει και οι αντιδράσεις να ξεφύγουν από τις παρορμήσεις είναι ο άνθρωπος. Το τέλειον ον, είπανε, διότι έχει λόγο και λογική.

Περί σεξ η κουβέντα. Δεν είναι προβληματικός στη στύση ο κύριος, αλλά μια φορά τον πρόδωσε το εργαλείο. Κανένα πρόβλημα. Συμβαίνει. Να μπλοκάρει. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθεί ο τύπος. Να κομπλεξαριστεί. Αλλοίμονο. Δεν θίγεται ο ανδρισμός του. Ούτε το νορμάλ κορίτσι θα σκεφθεί πώς δεν την γουστάρει.

Προέκυψε η στραβή. Είπαμε. Κανένα πρόβλημα. Δεν τρέχει κάστανο. Σα να μη συνέβη. Ο σωστός άντρας συνεχίζει να φέρεται τρυφερά. Αισθησιακά. Ερωτικά. Ένα φιλί στην γυναίκα διώχνει επιτόπου από τη σκέψη της την αδυναμία του να οπλίσει. Ένα χάδι, μια αγκαλιά, και κυρίως μια γλυκειά κουβέντα στο αυτί της είναι το σεξουαλικό του ''σχόλιο'' για να ακυρώσει το άξιτεντ, για να συνεχιστεί ο ερωτικός τους διάλογος. .

Εκείνη θέλει να ξέρει ότι του αρέσει. Ότι του είναι επιθυμητή. Ε, αυτό δεν αρκετό μόνον με τη σκλήρυνση του πέους. Γι αυτό ο άντρας δεν ποντάρει όλα του τα φράγκα στο... πουλί του. Άξιος στη στύση, άξιος σ΄ όλα τα άλλα. Μάστορας στην τέχνη της συνουσίας. Ξεφτέρι ο τύπος, αφού του σηκώνεται, δεν έχει ανάγκη να διδαχθεί κάτι άλλο στο αχανές θέμα του σεξ.

Μια άλλη μαλακία που παίζει στους άνδρες είναι ότι οι γυναίκες ψοφάνε για διάρκεια. Όσο γίνεται περισσότερο να κρατάει το πηγαινέλα. Όχι, κύριε. Σ΄ εκείνη φθάνει και περισσεύει ακόμα κι αν μείνει μέσα της μόνο πέντε λεπτά. Το έργο είναι άσχετο με το χρόνο. Και τρία λεπτά για την γυναίκα είναι αρκετά.

Αυτό που λέγεται σεξ δεν ξεκινάει από τη διείσδυση και όσο αυτή όσο κρατήσει, δύο λεπτά, δέκα λεπτά. Η σεξουαλική ιεροτελεστία αρχίζει από την προθέρμανση, από τα προκαταρκτικά, κι αυτά δεν υπακούν σε χρονικούς περιορισμούς, σε χρονικές επιταγές.

 

Διαβάστε ακόμα:

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ... ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΑ