ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η... ΕΡΩΤΙΑΡΑ!

 

Το κορίτσι γουστάρει άνδρα, και ειλικρινά χωρίς καμιά διάθεση να προκαλέσω, αναρωτιέμαι που είναι το κακό; Και δεν της φθάνει ο ένας, θέλει να πάει και μ’ άλλον, κι έναν ακόμα, διότι το ζητάει το αίμα της, η ψυχούλα της. Οι δε ηλίθιοι άνδρες, οι της πλάκας βιολιτζήδες, αντί να θεωρούν ηρωίδα τον τύπο της συγκεκριμένης γυναίκας, να λατρεύουν και να αποθεώνουν τούτο το θηλυκό του έρωτα, την χαρακτηρίζουν πουτάνα. Πουτανιάρα. Γαμιάρα.

Το ίδιο και την άπιστη. Εκείνη που είναι ζευγαρωμένη, αλλά ούτε στιγμή φεύγει από τη σκέψη της το πότε να ξενοπηδηχτεί. Καταδικασμένη κι’ αυτή στους αιώνες των αιώνων από τον ανδρικό πληθυσμό. Γεννημένη πόρνη κι’ αυτή. Γαμιόλα.

Βρε, κοπάνια, αυτό ακριβώς το θηλυκό είναι το ευλογημένο, όχι το καταραμένο, όχι το αμαρτωλό και διαβολικό. Λαχείο είναι να σου κληρώσει, διότι με τέτοια γυναίκα και θα το φχαριστηθείς περισσότερο και θα πάρεις εμπειρίες που δεν θα έχεις την ευκαιρία να τις βιώσεις μ' άλλην.

Μακάρι- να λες- να πέσω σε μια τέτοια σεξουλιάρα, τρελιάρα, ''ανώμαλη'', κι αν είσαι μοσχόμαγκας αρσενικός, όχι κάποιος κουραδόμαγκας, τότε φέρεσαι όπως της αξίζει. Δεν της δείχνεις ότι την έχεις για εύκολη, απεναντίας την γεμίζεις με λόγια του κρεβατιού, π.χ. ότι πάντα θα θυμάσαι αυτή τη νύχτα, ότι δεν υπάρχει άλλη σαν κι αυτήν.
Η αποθέωση του ανδρικού ρατσισμού είναι όταν έχουν για φτύσιμο την γυναίκα που δεν λέει «Όχι» σε άνδρα.Επειδή θαρρούν πως ένα τόσο ελεύθερο πνεύμα γυναικείο ντροπιάζει, προδίδει τον αιώνιο άνδρα. Καραμπινάτος φυλετικός ρατσισμός.

Δεν έχει λογική η κομπλεξική- ναι, κομπλεξική- στάση των ανδρών απέναντι στην ερωτική γυναίκα. Αυτήν ακριβώς θα έπρεπε να έχουν στο μάτι, αμήν και πότε να ξαπλώσουν μαζί της. Γιατί αυτή είναι η γυναίκα κελεπούρι. Όχι η «σεμνή», η διστακτική, η δειλή, η άτολμη, η άπειρη. Σα να πηγαίνει κανείς γήπεδο με τη σιγουριά να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστή ξυλοκόπο. Και στο θέατρο ο ηθοποιός να είναι αγγούρι.

Για ώπα, μην το αφήσουμε στην απ' έξω. Κάποια στιγμή ήρθε η επιστήμη και αποκατέστησε την ηθική της άπιστης. Δεν φταίει αυτή! Η σεξουαλική της σκέψη, η σεξουαλική εμμονή και συμπεριφορά είναι γονιδιακή. Οφείλεται σε κληρονομικούς παράγοντες.

Μετά από νοσοκομειακού τύπου έρευνες και με ομολογίες γυναικών απόλυτης εμπιστευτικότητας βγήκαν συμπεράσματα αξιόπιστης επιστημονικής εκτίμησης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση «κληρονομικότητα» εννοείται το περιβάλλον που μεγάλωσε η γυναίκα, η ανατροφή που πήρε, αλλά και κάποια γονίδια της γενετικής της ταυτότητας που επηρεάζουν αποφασιστικά την εν γένει στάση της απέναντι στον άντρα. Γονίδια που πιθανόν δεν τα κληρονόμησε απ’ ευθείας από τους γονείς της, από την μητέρα της, αλλά τα πήρε από την προγιαγιά της.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΕΓΩ;