ΣΤΟ ORIGINAL SEX PARTY ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

 

Sex party. Το πράμα μιλάει μόνο του. Με δυο μονάχα λεξούλες, πολύ μικρές και παγκόσμιες. Αυτός που θα βρεθεί σε sex party μια σκέψη έχει. Μια επιθυμία. Είτε διότι ο ίδιος το ζήτησε, είτε ανταποκρίθηκε σε σχετική πρόσκληση. Είτε πήγε σόλο, είτε με παρέα. Είτε είναι παντρεμένος, είτε όχι.

Όπως και να ΄χει, το έργο υπόκειται σε συγκεκριμένους κανόνες. Η γυναίκα π.χ., η κάθε γυναίκα, είτε βρέθηκε με δική της πρωτοβουλία, είτε ακολουθεί τον σύζυγο, είναι αποδεκτό να ''παίξει'' στο φλερτ άγνωστου άνδρα, αλλά όχι να αρνηθεί, τελικά, να... ξεμοναχιαστεί μαζί του. Κι ένας άνδρας επιτρέπεται να κάνει τον δύσκολο, όχι και να γυρίσει την πλάτη σε μια... θαυμάστρια του εκείνη τη βραδιά.

Δεν ξέρει τι είναι το sex party, μια συγκέντρωση 50, ίσως και περισσότερων οπαδών του ελεύθερου έρωτα με άγνωστο άτομο, αν επιδείξει συμπεριφορά... ανάρμοστη στο κλίμα και το πνεύμα της συγκεκριμένης... συνεστίασης. Σε συνάθροιση ανθρώπων με τα ίδια... ενδιαφέροντα και τον ίδιο σκοπό.

Μη γίνει παρεξήγηση. Το original sex party περιορίζεται σε νορμάλ καταστάσεις. Όχι βίτσια, ούτε όργια με παρτούζες και μπλεξίματα σε gay ζευγαρώματα. Όχι, τέτοια. Αυτά σ΄ άλλες... συνεστιάσεις ειδικού τύπου, με ρεπερτόριο κατάλληλο για περισσότερο ''προχωρημένους'' σεξουαλικούς ακτιβιστές.

Το νορμάλ σεξ πάρτυ είναι έξω από την πρακτική της ανταλλαγής συντρόφων. Και δεν στήνεται για να βρει γκόμενο ή γκόμενα ο συμμετέχων και η συμμετέχουσα στο κόλπο. Οι παίκτες, άλλωστε, του κλασικού sex party δεν είναι πεινασμένοι σεξουαλικά, δεν υποφέρουν από αγαμία. Απλά, αποζητούν σεξ και από μια... τυχαία γνωριμία, εν γνώσει της ή του συζύγου, που πιθανόν να τους συνόδεψε σε τούτη τη ξεχωριστή... κοινωνική εκδήλωση.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΠΕΡΝΑΕΙ... ΜΗΝΥΜΑΤΑ