ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΦΛΕΡΤ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΕΞ... ΑΡΓΟ!

 
O άντρας φοράει τα ρούχα του, η γυναίκα είναι εντελώς γυμνή. Δεν είναι μόνοι τους στην ειδική αίθουσα του κοινοβίου. Ξάπλα οκτώ τσίτσιδες γυναίκες και άλλοι τόσοι άντρες ντυμένοι. Ώρα επτά το πρωί, κάπου στο Σαν Φρανσίσκο, η καθημερινή διαδικασία, πάντα στην ίδια ώρα, των μελών του ''Κινήματος Αργού Σεξ''. Στόχος ο ''οργασμικός διαλογισμός'', έτσι το λένε. Με σεξουαλικούς πειραματισμούς που παραπέμπουν στον ινδουϊσμό προκειμένου να επιτυγχάνεται η σαρκική ικανοποίηση με την πνευματική αφύπνιση.

Να, ποια ακριβώς είναι η... διαδικασία των 38 ανδρών και γυναικών που συμμετέχουν στο κόλπο και στο ''εκπαιδευτικό'' τους πρόγραμμα περιλαμβάνεται γιόγκα και ό.τι άλλο εξυπηρετεί τη σεξουαλική αναζήτηση. Ο κάθε άντρας, λοιπόν, αρχίζει να χαϊδεύει μια γυναίκα, προκειμένου αυτή να φτάσει σε οργασμό, και χωρίς οι δυο τους να κοιτάζονται στα μάτια. Όσο διαρκεί το χάιδεμα, ο μεν άντρας λέει τι αισθάνεται εκείνες τις στιγμές που ερεθίζεται από την επαφή στα ευαίσθητα κι όχι σημεία του γυναικείου σώματος. Η δε γυναίκα κι εκείνη περιγράφει τι νοιώθει και μοιράζεται με τον άνδρα ό,τι βιώνει με τις αισθήσεις της. 

Ανάμεσα στα μέλη του εν λόγω κινήματος δεν παίζει αγάπη. έρωτας, τίποτα το ρομαντικό, ούτε καν φλερτ. Δεν χρειάζονται αυτά προκειμένου να ξεπεράσουν τη ντροπή και τη δειλία στο σεξ. Να είναι απόλυτα απελευθερωμένοι, ειδικά οι γυναίκες που αντιστέκονται, δεν δίνονται στη σεξουαλική απόλαυση, συγκρατούν τη σεξουαλικότητα τους, διότι τους ενδιαφέρει να συνοδεύεται και από το αίσθημα. 

Θυμήθηκα το εν λόγω ''Κίνημα του Αργού Σεξ'' επειδή σήμερα 7 Αυγούστου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού.Την καθιέρωσε από το 1998 ένας ομοφυλόφιλος, κατά δήλωσιν του ''ακτιβιστής του σεξ καλλιτέχνης''. Μια γιορτή, λοιπόν, για τη χαρά της ζωής, το δώρο της φύσης, τον οργασμό. Την κορυφαία στιγμή, όταν ο άνδρας εκσπερματίζει και η γυναίκα πάει στο παράδεισο- με εισιτήριο επιστροφής, ώστε να ξαναπιάσει οργασμό.