ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ

 
Λένε, κι έτσι πρέπει να ‘ναι, ότι το αρχαιότερο επάγγελμα είναι η πορνεία. Μισή αλήθεια! Η μεγάλη αλήθεια, η ολόκληρη αλήθεια είναι ότι η πορνεία δεν θα πεθάνει ποτέ. Και για να το πούμε πιο σωστά, η οργανωμένη και πολυτελής πορνεία. Η πορνεία με το χρυσό μεροκάματο. Με τις ιέρειες της αρχιπόρνης Αφροδίτης να θησαυρίζουν. Ναι, η Αφροδίτη δεν είναι μόνον του έρωτα η θεά, αλλά και της πορνείας η προστάτις. Με την άδεια του Δία, παράλειψη να μην το πούμε κι αυτό.
 
Φοβερό! Έχει πια «γεράσει» η σεξουαλική απελευθέρωση, της οποίας η έκρηξη υποτίθεται λύτρωσε το ανθρώπινο γένος πριν από μισό αιώνα περίπου. Άνδρες και γυναίκες άλλαξαν συμπεριφορά σ' ό,τι έχει σχέση με το σεξ, σε τέτοιο βαθμό που δικαιολογημένα μιλάνε για σεξουαλική επανάσταση. Συγκεκριμένα πράγματα. Το σεξ μπήκε τόσο δυνατά και τόσο... φανερά στη ζωή, κι αυτή η νέα πραγματικότητα, που πλέον χαρακτηρίζει την καθημερινότητα του μεταπολεμικού, του σύγχρονου ανθρώπου, αβανταρίστηκε από τα ΜΜΕ, το σινεμά, τη μόδα, τη διαφήμιση. 

Κι όμως! Ναι μεν πολλά ταμπού σχετικά με το σεξ έγιναν μακρινό παρελθόν, αλλά η πορνεία κάνει θραύση! Το πληρωμένο σεξ. Περισσότερο από ποτέ. Γιατί;

Μυθικός ο τζίρος της παράνομης πορνείας. Μιλάμε, βέβαια, για τις πανάκριβες αδήλωτες του επαγγέλματος. Τι σημαίνει αυτό; Άνδρες περιζήτητοι γαμπροί με χοντρό πακέτο αναζητούν τη σεξουαλική παρέα με ταρίφα. Γιατί;

Η λουσάτη και χάϊ πουτάνα είναι σήμερα μια σταρ. Μια φιγούρα σταρ. Καλύπτει στον καθένα και με το παραπάνω το αντικείμενο του σεξουαλικού πόθου και της σεξουαλικής φαντασίωσης. Με μια άλλη κουβέντα, είναι μια επαγγελματίας, μια μαστόρισσα στη δουλειά της και αξίζει τα λεφτά της.

Η πόρνη, λοιπόν, με το υψηλό κασέ δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα, μήπως είναι και καλύτερη, από μια σεξοβόμβα του σινεμά και μια διασημότητα του τοπ - μόντελιγκ. Την βλέπει ο άλλος και πριν ακόμα την πλησιάσει, έχει «τελειώσει».

Πληρωτικιά η κυρία, αλλά -όταν θα εγκαταλείψει τον τόπο εργασίας- όχι μόνο θα έχει ικανοποιήσει με το παραπάνω τον άνδρα-πελάτη, θα τον έχει ποτίσει και με τόσο έντονες, φλογερές εντυπώσεις, που εκείνος σκέπτεται πότε θα την ξαναδεί. Όσο γίνεται πιο σύντομα.