ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΡΑΓΜΟΙ ΣΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΒΙΤΣΙΑ

 

Κόσμος και κοσμάκης έμαθε το όργιο στην ερωτική πράξη, το καλόμαθε, και δεν μένει στην ίδια… τάξη. Την ψάχνουν και σε νέα κόλπα. Είναι ανοικτοί σε κάθε τι καινούργιο, να δοκιμάσουν το ''κάτι άλλο''. Η φύση, λένε, χαρίζει ηδονές στο σώμα με τη συνουσία, την επαφή μ' άλλο άτομο. Γιατί, λοιπόν, να κάνουν... αυτοαπαγόρευση κι έτσι να στερηθούν με κάποια άλλη επιλογή τη σεξουαλική απόλαυση;

Η αίσθηση της ντροπής και της ενοχής πάει περίπατο. Το ίδιο και ο φόβος της θείας τιμωρίας, με συνέπεια χωρίς αναστολές, κάποιες φορές δίχως καν φραγμούς, παραδίδονται σε βίτσιο σεξουαλικό. Αναίσχυντο, κολάσιμο για τους πουριτανούς.

Τελικά, οι θείοι νόμοι του Θεού, όπως τους παπαγαλίζει το παπαδαριό, αλλά και οι ηθικές επιταγές της κοινωνίας, δεν κατάφεραν στους αιώνες να αποτρέψουν τις σεξουαλικές ανωμαλίες. Τις ακρότητες.

Στο ''νόμιμο'' σεξ, με την σύζυγο, την σύντροφο, αλλά και στο παράνομο, στο ''πειρατικό'' με την κρυφή ερωμένη, δεν παίζει το δίλημμα ηθικό - ανήθικο, αμαρτωλό - ενάρετο. Και σε ανθρώπους, μάλιστα, βεβαιωμένα καλοί χριστιανοί ή καλότατοι μουσουλμάνοι. Σε άτομα που κάθε Κυριακή πάνε στην εκκλησία και έχουν φόβο Θεού.

Οι σχετικές έρευνες στο συγκεκριμένο θέμα είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικές. Διαπιστώσεις, στα όρια της έκπληξης και του απίθανου, στο πόσοι άνδρες και γυναίκες δοκιμάζουν συνειδητά, αποφασιστικά το ''κάτι άλλο''. Και όταν μπουν για τα καλά στο τραίνο της σεξουαλικής ευτυχίας, μάλιστα χωρίς να πληρώσουν το εισιτήριο... άνευ επιστροφής, δεν το μετανοιώνουν.

 Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΣΕΞ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ