ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ... ΦΟΥΧΤΑΣ!

 
Βλέπει μπροστά μανούλι λες και ξεπετάχθηκε από εξώφυλλο πορνοπεριοδικού. Την κοζάρει στο μετρό ή στην τράπεζα, άσχετο αυτό, και δεν την χορταίνει το μάτι του. Και ξαφνικά χάνεται η νεράιδα. Ο σωστός άντρας τι κάνει στην περίπτωση αυτή; Ψάχνει αμέσως ένα χώρο κατάλληλο να βαρέσει ένα στα όρθια αυνανισμό. Επιβάλλεται αφού ερεθίστηκες σεξουαλικά. Λάθος να κάνει τη μαλακία και να μην αυτοϊκανοποιηθεί. Το χρωστάει στον εαυτό του!
Για όσους καταλαβαίνουν και έχουν ανοικτό μυαλό, το ζήτημα του αυνανισμού ξεβράκωσε τους ηθικολόγους της πλάκας οι οποίοι καταδίκαζαν τον αυνανισμό επικαλούμενοι την θρησκεία, αλλά και την επιστημονική «αλήθεια» του παρελθόντος.
Από την εποχή των σπηλαίων, τότε που ο άνθρωπος ζούσε μέσα στις κουφάλες των δένδρων και έτρωγε ωμό κρέας με το τρίχωμα των ζώων, μέχρι και τον περασμένο αιώνα(!) ο αυνανισμός ήταν απαγορευτικός. Κολάσιμος. Και θεωρούνταν επικίνδυνος για την υγεία.
Σήμερα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ! Επειδή κάνει καλό, σωματικά και ψυχολογικά.
Μην αγνοούμε ότι δεν είναι πολύ μακριά στο παρελθόν οι εποχές που ακόμα θεωρούνταν αμαρτία και η συνουσία! Σήμερα η επιστήμη είναι πέρα για πέρα κατηγορηματική. Χωρίς αστερίσκους. Σύσταση άνευ ουδεμιάς επιφυλάξεως. Μαλακίζεστε άφοβα! Αυτό είναι το μήνυμα της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας στον καιρό μας. Αν είναι δυνατόν κάθε μέρα μια φορά. Άνδρες και γυναίκες.

Ο αυνανισμός ανακουφίζει από το στρες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Το άτομο δεν έχει την ευκαιρία να συνευρεθεί με άλλον; Έχει, όμως, το προνόμιο της φούχτας, με το δάκτυλα να φτάσει μόνος του σε οργασμό.

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα στις ΗΠΑ το 42% των Αμερικάνων αυνανίζεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Και 4 φορές εβδομαδιαίως το 20%. Έτσι αποκτούν αυτοπεποίθηση. Γίνονται πιο άνετοι σεξουαλικά. Και βέβαια, με τον αυνανισμό προστατεύουν την υγεία τους. Μιλάει η επιστήμη.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΘΗΛΥΠΡΕΠΗΣ Ο... ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ