ΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ... ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ!

 
Γυναίκα, το μέγα και μυστήριο της αιωνιότητος. Γιατί, όμως, το θηλυκό πλάσμα του ανθρώπινου είδους ακόμα και σήμερα για τους άνδρες είναι περίεργο και παράξενο και στρυφνό, τέλος πάντων συνήθως μη συνεννοήσιμο; Γιατί στους αιώνες των αιώνων ο άνδρας δεν τα πάει φίνα και ωραία με την γυναίκα; Επειδή δεν την καταλαβαίνει. Πιο σωστά δεν θέλει ο άνδρας να την καταλάβει. Ποια είναι η φύση της, έτσι ώστε να την αποδεχθεί. Με συνέπεια να περιμένει από την γυναίκα, την αιώνια γυναίκα, να συμπεριφέρεται εκείνη αν είναι δυνατόν 100% σύμφωνα με τα μέτρα του άντρα.
Από την αρχαιότητα αμέτρητα θεατρικά και λογοτεχνικά έργα κάνουν λόγο για την άτιμη γυναίκα, την  αφιλότιμη, την δαιμόνια, την ακατανόητη. Το «Μυστήριο» που λέγεται Γυναίκα δεν πρόκειται να... αποκρυπτογραφηθεί και στις επόμενες γενεές, όσο ο άνδρας αρνείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, δηλαδή το πως πλάστηκε το ανθρώπινο ον που χωρίς αυτό δεν διαιωνίζεται το είδος. 
Κύριοι άνδρες, φθάσαμε μέχρι εδώ. Οι γυναίκες να λένε σήμερα «Δεν υπάρχουν άνδρες...». Όχι όλες, βέβαια. Όχι η κάθε γυναίκα, βέβαια. Ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες πολλές γυναίκες, πολύ περισσότερες από ποτέ, προχώρησαν στην εν λόγω... ανακάλυψη. Ένοιωσαν στο πετσί τους την πληροφορία ότι «Δεν υπάρχουν άνδρες αληθινοί...». Δηλαδή; Η ανεξαρτητοποίηση της γυναίκας, η χειραφέτηση της, το άλμα που πραγματοποιείσαι στην πορεία των αιώνων, την βάζει πλέον στα ίσα με τον άντρα, και...
 - Δεν υπάρχουν άνδρες αληθινοί σήμερα...
Αυτό μας λέει κατάμουτρα η γυναίκα της εποχής μας. Που κι αυτή έχει τις δικές της απαιτήσεις από τον άνδρα. Τον θέλει έτσι κι όχι αλλοιώς. Να βάλει νερό στο κρασί της βιολογικής του φτιάξης ο αρσενικός και να προσαρμοστεί στις υπαρξιακές αδυναμίες του άλλου φύλου. 
Κι εδώ μπαίνει η απλούστατη, συνάμα και ζόρικη ερώτηση! Πώς, ο αρσενικός, π.χ. αυτός συγκεκριμένα που με διαβάζει, θέλει την γυναίκα. Στο κρεβάτι και όχι. Και μέχρι ποίου σημείου την έχει ανάγκη. Άσε τι σόι πράμα είναι η άλλη, εσύ ποιος είσαι, ποιος θέλεις να είσαι στο νταραβέρι με την γυναίκα. Που δεν είναι απλά μια γυναίκα, αλλά η αιώνια γυναίκα. Επειδή έτσι κτίστηκε. Καμία σχέση με το ψυχισμό του άνδρα.

Έχει ανάγκη ο άντρας να ερωτευθεί γυναίκα; Να τον ερωτευθεί. Αυτή που δεν κουβαλάει μέσα της μόνον την ερωμένη, αλλά και την σύζυγο, την σύντροφο, την μητέρα. Ξεκαθάρισε τη θέση σου, κύριε. Με τον εαυτό σου ξεκαθάρισε το. Την θέλεις μόνον για τα σεντόνια του σεξ; Την έχεις ανάγκη και για ηθική στήριξη. Να 'ναι φίλη σου. Μήπως είναι αρκετό να την κατακτήσεις, και γιατί. Γουστάρεις να αισθάνεται εκείνη κατακτημένη, αλλά δεύτερη και αχρείαστη.

 

Σήμερα η 20χρονη και η 30χρονη δεν νοιώθει ολοκληρωμένη με το γάμο, με εξασφαλισμένο το σπέρμα, και... αποκαταστημένη. Και επειδή ο άντρας θα την κάνει μαμά, κι αύριο θα γίνει και γιαγιά, και προγιαγιά.
Οι πίτουρες της πολιτικής μιλάνε για αλλαγές, τομές, ρήξεις, επαναστάσεις και του κώλου τα εννιάμερα. Στις κοινωνίες η μεγάλη αλλαγή, η γκραν σουξέ επανάσταση έγινε από την μεταπολεμική γυναίκα. Στα παπάρια της ο γάμος! Κι όταν παντρευτεί δεν το 'χει τόσο... απαγορευμένο να χωρίσει. Επειδή αισθάνεται πλέον αυτοδύναμη, αυτόνομη, ανεξάρτητη, απελευθερωμένη, τα καταφέρνει μόνη της, δεν έχει ανάγκη τον άλλον. Επειδή ο γκόμενος, ο σύντροφος, ο σύζυγος δεν καλύπτει τις απαιτήσεις της, όχι απαραίτητα τις οικονομικές, όσο τις λεγόμενες υπαρξιακές.
Η γυναίκα στα 30 και στα 40 της, φεύγει από τη σχέση, και από το γάμο. Επειδή «Δεν υπάρχουν άνδρες...». Αληθινοί άνδρες. Γιατί, μήπως υπάρχουν γυναίκες; Αληθινές γυναίκες. Όπως τις θέλουν οι άνδρες. 

 

Ποια είναι η μεγάλη αλήθεια; Μια και μοναδική. Η μονάκριβη συμπαντική αλήθεια στη σχέση άντρα και γυναίκας. Δεν γίνεται ποτέ των ποτών δύο άτομα να μην έχουν διαφορές. Να συμφωνούν στα πάντα. Πολύ περισσότερο δύο διαφορετικά γεννήματα, δύο πλάσματα του ιδίου είδους, όμως που η πλάση τους είναι η μέρα με τη νύχτα. Αναφερόμαστε στο ζευγαρωτικό μπέρδεμα, σε καμιά άλλη σχέση, επαγγελματική ή συγγενική, φιλική ή γειτονική.
Σημασία έχει η συνουσία. Η ουσία όλη είναι στο σεξ. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν το σεξ είναι μαγικό και ονειρικό, τότε πάνε περίπατο οι διαφορές στο ζευγάρι. Οι κάθε διαφορές.
Να πάνε από εκεί που ήρθαν οι όποιες φυσικές ή επίκτητες διαφορές των δύο ατόμων. Δεν πολεμιόνται οι διαφορές. Με τίποτα. Ποτέ. Παραμερίζονται οι διαφορές, τις στέλνουν στην άκρη άντρας και γυναίκα με το σεξουαλικό τους σμίξιμο. Να το ξαναπούμε. Οι διαφορές δεν λύνονται. Τη... λύση - έστω πρόσκαιρα, για μια μέρα, για μια εβδομάδα- την δίνουν τα γεννητικά όργανα του ζευγαριού. Καλό βόλι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΣΤΑ... ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ