ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ... ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ!

 
Στο λένε και μένεις κάγκελο. Το ακούς και κουφαίνεσαι. Και δεν έχεις δικαίωμα να το... αμφισβητήσεις. Πρόκειται για το πόρισμα επιστημονικής έρευνας, όχι κουβέντα καφενείου. Χθεσινή, πρόσφατη έρευνα στην Ελλάδα, με τους αξιόπιστους κανόνες και τη συμμετοχή 1200 ανθρώπων, 600 ανδρών και 600 γυναικών. Η συζυγική απιστία πως κυμάνθηκε, πτωτικά ή ανοδικά, αμέσως μετά την κλεισούρα λόγω κορονοϊού; 
Αυτό ήταν το ζητούμενο του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Απάτησαν και σε ποιο βαθμό οι Έλληνες, όταν Τσόδρας και Χαρδαλιάς βάρεσαν λήξη του lockdown. Ποια ήταν η συμπεριφορά των έγγαμων Ελλήνων σε σύγκριση προ και μετά καραντίνας; Έχουμε και λέμε, που να μην είχαμε και να μη λέγαμε...
Οι πέντε στους δέκα άνδρες, όταν λασκάρησαν τα μέτρα για τον κορονοϊό, αμολύθηκαν έξω από το σπίτι και ξενοξάπλωσαν. Το σχετικό ποσοστό στις γυναίκες από 50% έφτασε στο 70%! Γιατί τόσες πολλές γυναίκες- οι 7 στις δέκα- γκομένιασαν όταν επετράπη ελεύθερη η κυκλοφορία; Και γιατί αυτή η έξαρση απιστίας; Το συνεργείο των ερευνητών δίνει τις απαντήσεις. Και με βάση αυτά που είπαν οι ίδιοι οι παντρεμένοι, και τα επιστημονικά συμπεράσματα σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας.
Η σεξουαλική επαφή μέσα στο σπίτι σχεδόν μηδενίστηκε τις ημέρες της καραντίνας. Αντίθετα ενισχύθηκε το πνεύμα οικογένειας. Αν το σεξ έφερνε πιο κοντά τους δυο συζύγους, τότε θα προέκυπταν προστριβές μεταξύ τους, συγκρούσεις, ανταγωνισμοί. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα με τα παιδιά μαζί τις μέρες της καραντίνας, ναι μεν ανέβασε την αγάπη, αλλά και την ανία ανάμεσα στους συζύγους.
Και το εξωσυζυγικό σεξ γιατί απογειώθηκε; Επειδή έπαιξε η στέρηση στην πανδημία και μια κάποια πίεση στις γυναίκες από το φόβο της ενδοοικογενειακής βίας από πλευράς αντρός.
Διαβάστε ακόμα:

ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ... ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!