ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ

 
Η συνουσία δεν προσφέρει μονάχα ηδονή. Απόλαυση σωματική. Χαλάρωση πνευματική. Ισορροπία σ’ όλο τον οργανισμό. Είναι και το απόλυτο φάρμακο για την καλή υγεία του ατόμου. Είναι αναγκαίος ο σεξουαλικός οργανισμός στο σώμα και ό,τι αόρατο, απροσδιόριστο και άπιαστο κουβαλάει μέσα του. Γιατί;
Ξερνάει άχρηστο πράμα το κορμί με το σεξ, με τον οργασμό! Φαντάσου ότι στο ανθρώπινο σώμα λειτουργεί μια αποθήκη αρνητικής ενέργειας. Εκεί, σ' αυτή την- θεωρητικά- κτισμένη φωλιά μέσα στο σώμα, καταλήγει κάθε βασανιστική σκέψη που απασχολεί κάποιον, κάθε προβληματισμός, μια ανησυχία για τούτο και το άλλο. Ε, όλα αυτά βρίσκουν την ευκαιρία και την κοπανάνε με την σεξουαλική πράξη, διότι δεν γουστάρουν άλλο να παραμένουν μέσα σου.

Γι’ αυτό, άλλωστε, τη στιγμή που «τελειώνουν» κάποιοι φωνάζουν. Σχεδόν πανηγυρίζουν. Λες και απολυτρώνονται. Έχουν την επιθυμία, την ανάγκη να βγάλουν άναρθρες κραυγές, μέχρι να τους ακούσει έξω ένα τετράγωνο μακριά.

Κι έρχεται ο μαλάκας ο επιστήμονας να πουλήσει την πονηράδα του. Ποτέ δεν έλειψαν οι της πλάκας ειδικοί, αυτοί που σκέπτονται πώς να υπογράψουν μια ανοησία, για να… ακουστούν. Να κάνουν όνομα. Είπε, λοιπόν, ένας πονηρός επιστήμων ότι ο άνδρας ή η γυναίκα που κάνει σαματά, αχ, βαχ, και στον οργασμό τρέμουν οι τοίχοι που τον ακούνε, είναι άπιστοι. Δηλαδή;

Παραμύθι φούρναρης δείχνει κατενθουσιασμένος στην πιο καυτή στιγμή για να περάσει το μήνυμα στην άλλη, στον άλλον, ότι μόνον μαζί σου την βρίσκω τόσο μαγικά. Άντε να χαθείς, γελοίε δόκτωρα.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ