ΝΕΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ, ''ΜΠΙΛΙΑ'' ΜΕΣΑ ΣΤΟ... ΑΙΔΟΙΟ

 

Βρέθηκε κι αυτό. Σιγά που δεν θα ανακάλυπταν και την πατέντα να διευκολύνουν την γυναίκα να έρθει σε οργασμό. Να είναι έτοιμη, δηλαδή κατάλληλα προετοιμασμένη πριν μπει στο γήπεδο της συνουσίας, ώστε να ολοκληρώσει αποτελεσματικά. 

Η μπιλιά! Η ειδική μαγική μπίλια. Την «φοράει» στο αιδοίο μέσα της η γυναίκα κάποιες ώρες, γιατί όχι και όλη μέρα, πριν αυνανιστεί ή έρθει σε επαφή με τον δικό της.
Η εν λόγω «κολπική» μπίλια είναι μικρότερη από δύο εκατοστά σε διάμετρο και τη βρίσκει η γυναίκα στα γνωστά μαγαζιά. Την τοποθετεί άφοβα και σίγουρα και όσο η γυναίκα κινείται, κι όταν περπατά βέβαια, αισθάνεται ένα ερεθισμό μπροστά της. Κάτι πολύ ευχάριστο. 
Από μια άποψη η γυναίκα που καταφεύγει σ' αυτό το νέο κόλπο της κρυμμένης ''μπίλιας'', που λειτουργεί σα μια εν δυνάμει διαρκείας ωρολογιακή βόμβα σεξουαλικού τύπου, μοιάζει με τον ποδοσφαιριστή όσο κάνει ζέσταμα πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο. Και η χρήστρια της ''μπίλιας'' προθερμαίνεται όχι απλά πριν έρθει σε συνουσία, αλλά και να... σκοράρει οργασμό.

Η «μπίλια» είναι το πρότζεκτ στη φάση των προκαταρκτικών στο σεξ. Για πάρτη των γυναικών.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ''ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ'' ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ... ΣΤΥΣΗ