ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ

 
Μοστράρουν μια επώνυμη εβδομηντάρα κυρία, Ελληνίδα, σε πολύ περιποιημένη φωτογραφία και γράφουν ότι παραμένει σέξυ. Ότι ο χρόνος πέρασε από επάνω της αλλά δεν την... άλλαξε. Να, δείτε την, θαυμάστε την με το μπικίνι της, χωρίς ρετούς, άβαφη, αχρωμάτιστη κλπ.
Μαλάκες άνθρωποι υπάρχουν, για να κάνουμε ταμείο. Ο χρόνος δεν είναι μαλάκας. Δεν γεννήθηκε άνθρωπος, ούτε και πρόκειται να γεννηθεί, ο οποίος θα πιάσει κορόιδο τον χρόνο. Ό,τι και να σκαρφιστεί, μαγικά και άλλα μυστηριώδη, καμιά γυναίκα δεν πρόκειται να κρύψει τα χρόνια της. Στα 70 δεν ίδια όπως στα 30 και στα 50. Και το 50 δεν έχει καμιά σχέση με το 30. Μην τρελαθούμε. Ο λαιμός της γυναίκας στα 40, και το στήθος της και ο πωπός της, δεν... μοιάζουν με το δικό της λαιμό, στήθος και πωπό στα 60.
Θυμήθηκα με την ευκαιρία την... αγέραστη ηθοποιό και τραγουδίστρια Sher, όταν τέλη του 2017 μετά από πολύχρονη απουσία εμφανίστηκε στο Λας Βέγκας. Ήταν τότε για την ακρίβεια 71 χρονών και μισό και τραγούδησε με επιτυχία. Κι εγώ να βρισκόμουν τότε στην πόλη του τζόγου θα πλήρωνα να δω το  show της.

Άλλο το σουξέ, άλλο το σέξυ. Μην τα μπερδεύουμε. Η Σερ (φώτο) βγήκε στην πίστα με πέντε διαφορετικά κοστούμια, το ένα πιο αποκαλυπτικό από το άλλο. Τόσο τολμηρό ντύσιμο, που το μικρό και σιλικονάτο στήθος ήταν φως φανάρι, το ίδιο και οι σενιαρισμένες πολλές φορές από τον πλαστικό περιοχές στις κοιλιές, στα μπούτια. Και που δεν έχει… επέμβει επάνω της το νυστέρι.

Την χαρακτήρισαν σέξυ την Σερ. Είναι κορμάρα, είπαν, και στα εβδομηνταφεύγα. Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτό. Δεν γίνεται να κυκλοφορεί σέξυ γυναικείο κορμί στα 70 plus. Ποτέ. Θα συμφωνήσει- αν απλώσει χέρι και πιάσει επαφή με το γεροντικό, το ηλικίας 70 ετών σώμα- και ο πιο πεινασμένος αρσενικός. Κι αν συμβεί, με τη φροντισμένη εικόνα της γεροντάρας, να ερεθιστεί ο αρσενικός, επιτόπου θα του πέσει αν την αγγίξει. Δεν κοροϊδεύει κανέναν η γυναικεία σάρκα επτά δεκαετιών.
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί τούτο: Βεβαίως, και βεβαιότατα μια εβδομηντάρα μπορεί να είναι ερωτική. Άλλο αυτό. Άλλο ερωτική γυναίκα, άλλο σεξουαλική. Μια αληθινά ερωτική γυναίκα, δηλαδή εκείνη η μαστόρισσα που γνωρίζει να διαχειριστεί στη σεξουαλική επαφή το θηλυκό της αισθησιασμό, που αυτός δεν έχει ηλικία, είναι ικανή να σβήσει και μια και δυο και τρεις δεκαετίες από επάνω της.  
Το γελοίο είναι η εβδομηντάρα να θαρρεί ότι είναι πενηντάρα ή να έχει την απαίτηση να περνιέται για σαραντάρα. Όχι, κυρία μου. Αν η ίδια δεν σέβεται - δηλαδή δεν αγαπάει-  τα χρόνια της, αν η ίδια δουλεύει τον εαυτό της, γιατί να μην την πάρουν στο ψιλό οι νεώτεροι της, αλλά και οι μεγαλύτεροι της.
Διαβάστε ακόμα:

ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ''ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ'' ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ... ΣΤΥΣΗ