Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ

 
Μόνο όσοι δεν κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας δεν έχουν πάρει πρέφα ότι τα τελευταία χρόνια έχουν στηθεί φωλιές επικίνδυνων κακοποιών που ενεργούν σε επίπεδο μικρών ομάδων ή υποομάδων. Όλοι ξένοι, κυρίως αφρικανοί και ασιάτες. Ξεχνάμε τους πρόσφυγες, τους οικονομικούς μετανάστες, και τους γελοίους υπερασπιστές τους που μπερδεύουν το τι πραγματικά συμβαίνει στις αλά Σικάγο απόκεντρες γειτονιές στην καρδιά της Αθήνας.
Η Αστυνομία είναι σε θέση να καθαρίσει τη μπουγάδα σε μια νύχτα. Να διαλύσει τις συμμορίες Πακιστανών και Αφγανών, Αλγερινών και Σομαλών που έχουν πιάσει τα πόστα και στα ναρκωτικά και τα λαθραία τσιγάρα, στις διαρρήξεις και τις επιθέσεις σε πεζούς και γιωταχήδες. Μελαγχολικό που τα χέρια της Αστυνομίας είναι δεμένα και πλέον η κατάντια μας είναι να περιμένουμε να αλληλοεξοντωθούν οι οπλαρχηγοί των αλλοδαπών συμμοριών που έχουν κάνει καθεστώς γκέτου την πρωτεύουσα.
 Στα ίσα δουλεύουν κάτι βρωμόφατσες από Σιέρα Λεόνε και Ακτή Ελαφαντιστού. Έχουν βγάλει κορίτσια στο δρόμο, από Σόλωνος μέχρι πλατεία Βικτωρίας. Άλλες συμμορίες στη ζώνη Ομόνοια, Μοναστηράκι, Κεραμεικός, Μεταξουργείο, κυριαρχούν στο παραεμπόριο, νταηλίκι κλείνουν δρόμους με κάδους σκουπιδιών, σταματάνε αυτοκίνητα και αρπάνε ρούχα, κινητά, ηλεκτρονικά. Μόνο η τρομοκρατία που υφίστανται οι Έλληνες είναι αρκετή να σταματήσει αυτή η πληγή. 
Επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει, είναι ευκαιρία να αντιδράσουν οι μπάτσοι. μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε να καθαρίσουν οι δρόμοι και τα στενά από την αραπιά. Να τους συλλάβουν και να τους ξεβρακώσουν, εννοώ να τους αφοπλίσουν από τα φονικά τους όπλα. Επιμένω. Είναι η ευκαιρία της Αστυνομίας. .  
Διαβαστε ακομα:

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ...